Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan forbedre nasal resonans efter sinus kirurgi

   Sinus kirurgi er en sidste udvej procedure , der kan bidrage til at afhjælpe symptomerne , når alle andre medicinske midler har vist sig at være ineffektive . Selv om sinus kirurgi kan medvirke til at give en vis grad af lettelse , kan selve operationen kommer med et væld af uønskede bivirkninger , hvoraf den ene kan være vokal ændringer . Vocal sker ændringer på grund af ændringerne i luftvejene , kunstigt fordrejer stemmen og skabe en " nasal resonans "-" . taler gennem hans næse " off-banen lyden af nogen Med nogle tid og kræfter , kan du tage skridt til at afhjælpe denne situation .
1 .
Kontakt med en lokal vokal coach eller talepædagog for at drøfte muligheden for at forbedre nasal resonans gennem brug af stemmen lektioner . Vocal uddannelse kan medvirke til at forbedre nasal resonans ved omskoling dig på rette tale mekanik , som kompenserer for den kirurgiske ændring , som udløste nedsat resonans .
2 .
Tal med din læge om muligheden for yderligere kirurgisk procedurer til at forsøge at genskabe en vis grad af resonans til din stemme . Mens der ikke er nogen garanti for, at alt kan lade sig gøre, kan en dygtig plastikkirurg kunne udføre yderligere omlægning for at udligne nogle af dine talebesvær .

3 .
Praksis artikulere ord hjemme mod finde måder at minimere nasal resonans . Ifølge oplysninger om korrekt udtale offentliggjort på tale hjemmesiden OldandSold. com , nøglen til at forbedre nasal resonans er at løsne musklerne op i din næse . Til at udøve dette , skal du begynde at lave en glat " mmmmm " summende støj under din exhalations , som sigter mod at holde din næse som uden spændinger som muligt for at reducere nasal resonans .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------