Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan kvalificere sig til fedmekirurgi

  At have en bariatric procedure gjort, er ikke så let som at kalde op til din læge og fortælle dem, du ønsker at få det gjort , fordi du er overvægtig . Du er nødt til at kvalificere sig til at have denne type af kirurgi gjort .
skattebegunstigede er ikke svært og selv de " sæt regler ' synes at være skabt til at blive brudt . Jeg har tænkt mig at dele måder at kvalificere sig til operation for dig , men hvis du ikke tilfældigvis til at føle dig kvalificere sig i et område , lad det ikke afskrække dig . Spørg bariatric kirurg alligevel . De kan stadig være i stand til at hjælpe

Du skal bruge: .
Bariatric kirurg til at tale med .
.
Seneste komplette fysisk med din primære sundhedstjeneste læge .
.

Familie sygehistorie .
.


1 .
Få en komplet fysisk gøres på din primære omsorg lægens kontor . Være sikker og fortælle dem om din interesse i fedmekirurgi . De kan derefter bestille særlige test , der skal gøres , og drøfte disse muligheder yderligere med dig . Hvis du ikke fortæller dem , er du nødt til at gøre en anden aftale med dem senere at kvalificere sig til operationen , så gør det nu .

2 .
Beregn din BMI (body mass index ) dig selv eller spørg din læge til at gøre det for dig . At kvalificere sig til fedmekirurgi , man generelt skal have et BMI på mindst 40-hvilket sædvanligvis svarer til at være £ 100 eller mere overvægtige
3
Diskuter din co-morbiditet med din læge . . Co-morbiditet er forhold , der er forårsaget af overvægt , eller som kunne forbedres betydeligt eller helbredes ved at tabe vægt . Jo flere af disse du nødt til at liste , jo bedre er dine chancer for godkendelse . Men to er normalt, hvad de søger som et minimum, hvis dit BMI ikke er mindst 40 .
Nogle eksempler kunne være :
Type 2 -diabetes
ledsmerter
Sleep Apnea
og mere . . .
<. br > 4

fleste kirurger vil have dig til at være i alderen 18-. 60 , men undtagelser kan gøres for at denne regel
5
En historie om at forsøge at tabe vægt i mere traditionelle midler . Skriv disse ned sammen med de tidspunkter , du prøvede dem . De vil spørge .
Nogle eksempler kunne være : Weight Watchers , Jenny Craig , Slim Fast , Richard Simmons , FAD kostvaner , kalorieindhold optælling , osv.

gode råd og advarsler


 • Tal med nogen om din families historie . Du vil blive udfylde de mange formularer og besvare en masse spørgsmål om dette emne .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------