Position: sygdoms > kræft >

kost til , før skulderen kirurgi

   Mens skulder kirurgi er et nødvendigt onde , vil du naturligvis ønsker at tage skridt til at begrænse restitutionstid og øge prognosen for arrangementet. Kirurgi er en traumatisk begivenhed for kroppen, som vil kræve yderligere protein , kalorier og næringsstoffer til at reparere skader . Selv om der ikke findes nogen specifik diæt skræddersyet netop til skulder kirurgi , efter en generel ernæringsrigtig kost i den periode før operationen vil bidrage til at forberede din krop til det kommende forsøg

skulder kirurgi Kost


Forbruge en kost, der er rig på uforarbejdede fødevarer som frugt , grøntsager , korn , magert kød og naturlige fedt kilder i perioden frem til kirurgi til at hjælpe dig tabe sig og optimere din krops ydelse skal fremme øget nyttiggørelse . Det betyder, at undgå fødevarer som forarbejdede og tilberedte varer-frosne middage , "hurtig" mad , desserter , sukker og andre calorically-tæt og ernæringsmæssige tvivlsom måltid poster . Hvert måltid du spiser , mens følger denne strategi bør indeholde både en frugt og en grøntsag-har til formål at spise en anden farve frugt og grøntsager til hvert måltid , så ved udgangen af den dag, du har spist hele spektret af farver . Dette vil sikre, at din krop er forsynet med en bred vifte af vitaminer og mineraler , hjælper det til at bedre at kunne klare stress i en kommende skulder kirurgi . Ud over frugt og grøntsager , bør du sigte mod at begrænse resten af dit kulhydrat forbrug fuldkorn , undgå genstande fremstillet af hvidt ( raffineret mel ) såsom rug , byg , hvede og havre , foruden andre sunde carb -kilder som brun ris og søde kartofler . Kvalitet magert protein kilder omfatter fjerkræ , fedtfattig rødt kød og skaldyr . Endelig kan hjerte-sund umættet fedt bidrage til at forbedre blod lipidprofiler , så inkluderer bare en streg med hvert måltid fra kilder som madolie , diverse nødder og visse frugter som avocado og kokosnødder .

Surgery Supplering


Suppler dine kost elementer til at forbedre de kirurgiske prognosen . Ifølge oplysninger fra den alternative medicinske site Wellsphere , er den indiske urt gurkemeje en anti-inflammatorisk , antibiotika og antioxidant -holdige stof , der kan hjælpe med at forberede din krop til operation , så køb en over -the-counter gurkemeje produkt fra en lokal eller online forhandler og tage det i henhold til de anvisninger på mærkningen. Derudover tager sigte på at forbruge omkring 1. 500 mg glucosamin dagligt , da dette vil forberede din krop til at reparere bindevæv beskadiget under operationen. Endelig mener inddragelse af omega -3 fedtstoffer i din kost ved hjælp af fiskeolie . Tage 5 til 10 g dagligt , men fortæl din læge, da han måske ønsker du at stoppe brugen umiddelbart før kirurgi som omega -3 fedtstoffer har en anti-koagulation effekt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------