Position: sygdoms > kræft >

laser operation for udstående diske

   En svulmende disc opstår , når en disk går fra sin plads i rygsøjlen og buler gennem et hul i rygsøjlen . Selv om de fleste af svulmende diske løser sig selv , har de været kendt for at forårsage alvorlige smerter i nogle tilfælde

Non- invasive behandlinger


Før forfølge operation , kan du prøve flere andre metoder til at lindre smerten forårsaget af en bugnende disk . Disse omfatter hvile , smertestillende medicin , kiropraktik justeringer , fysioterapi , og steroid injektioner .

Beskrivelse


Hvis disse behandlinger bevise hjælpsomme , laserkirurgi for at rette svulmende disken kan være den bedste løsning . Lægerne på Bonati instituttet beskrive denne procedure som en minimalt invasiv kirurgi , hvor en del af den problematiske disken er fjernet med en endoskopisk rør . En laser er derefter brugt til at ødelægge det omkringliggende væv .

The Day i Surgery


Patienterne er normalt lov til at vende hjem efter 1-2 timer for inddrivelse . De opfordres til at deltage i motion og kan være forpligtet til at deltage i et postoperativt aftale den næste dag .

Genstartstid

Patienter er typisk i stand til at genoptage normale aktiviteter efter fem dage.

Risici

Selv om der ikke kirurgi er uden risici , denne behandling af en bugnende disk er betydeligt mindre farligt end tidligere behandlinger . Det har vist sig at være omkring 90 % effektive .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------