Position: sygdoms > kræft >

nyttiggørelse fra skulder separation kirurgi

   Ifølge Mayo Clinic , opstår en skulder adskillelse , når ledbåndene , der tillægger krydset af kraveben ( nøgleben ) og toppen af skulderbladet ( scapula ) bliver såret . En adskillelse er som regel resultat af pludselige stød eller et fald , mens armen er i en fuldt udstrakt overhead holdning

Du skal bruge: .
pude , pude eller håndklæde til at knæle på
Møbler eller rollator at yde støtte , når at trække op .

Overvejelser


Surgery for en adskilt skulder bliver nødvendigt , når hvile , immobilisering , og fysisk terapi ikke vil rehabilitere skade .

Recovery


Overvågning af patienten på hospitalet efter operation for overskydende blødning , tegn på infektion , og utålelige smerter kan være nødvendig. Lægen kan bestille en morfin pumpe , så patienten kan styre sin egen smerte medicin ved at trykke på en knap . Kontrollerende smerte er afgørende for helbredelse og er lettere at behandle på debut i stedet for at vente , indtil det bliver for intens til at tolerere .

Decharge


Decharge vil ikke finde sted , før patienten er stabil og smerte kan kontrolleres af receptpligtig medicin . Som smerterne aftager , vil lægen nedsætte receptpligtig medicin og anbefale håndkøb smertestillende medicin .

Healing

Efter kirurgens postoperative pleje instruktion er absolut nødvendigt at healing . Der er et akronym RICE ( hvile , is , kompression , og elevation ) , der anvendes efter traumer såsom skader og kirurgi . Det er vigtigt at tage tid at RICE mens overvinde .

Potentielle

meget opmærksomme på at udføre alle strækninger og øvelser foreskrevet af fysioterapeuten i løbet af genoptræning er nøglen til en vellykket operation, og genvinde fuld smerter gratis brug af skulderen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------