Position: sygdoms > kræft >

reverse skulder udskiftning kontra konventionelle skulder udskiftning

  

Skulder udskiftning er nødvendig , når funktionen bliver forringet som følge af flydende knogle eller brusk , tab af brusk mellem knoglerne , ben Sporer , eller strukturelle ændringer på overfladen af knoglen

Du skal bruge: .
Protein shakes
<. /h4 >

Overvejelser


Patienter , der har en intakt rotator cuff og lider af slidgigt er gode kandidater til en konventionel skulder udskiftning . Tilfælde af tidligere udskiftning fiasko , en helt revet rotator manchet , eller svær leddegigt kan kræve en omvendt udskiftning .

funktioner


Udskiftning den runde del af den fælles med en metal kugle og fornyelse af slidlag soklen med en plastik kop er proceduren for en konventionel udskiftning . Komponenterne er tændt i en omvendt skulder udskiftning . Bolden er fastgjort inde i stikket og koppen placeres hvor lederen af den fælles blev fjernet .

Betydning


Kom en konventionel skulder udskiftning , når en omvendt er nødvendigt at udskifte , kan ikke reducere smerter og kunne forlade patienten med nedsat mobilitet .

Potentielle

skulder udskiftning kan øge mobiliteten og funktion , mens faldende smerte , nogle gange at fjerne det helt .

Effects

Recovery vil kræve fysisk terapi og begrænse brugen af armen i op til seks uger. Efter at have betalt meget opmærksom på alle lægens ordrer under revalidering , vil mange patienter nyde en bemærkelsesværdig stigning i deres livskvalitet .8 0 1
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------