Position: sygdoms > kræft >

spinal -disk udskiftning opsving

   Dem, der lider af kroniske lændesmerter kan finde lindring i spinal -disk udskiftning , ifølge Mayo Clinic . Men , nyttiggørelse fra denne operation kræver tålmodighed og sund fornuft . For at komme på vejen til bedring , er der adskillige skridt , der bør følges

Forbered Ahead Of Time


Før du skal opereres , skal du sørge et par ting er i orden at gøre det postoperative proces lidt nemmere. Placer husholdningsartikler du ofte bruger et sted , hvor du ikke behøver at bøje sig over at samle dem op . Arranger en tur hjem fra hospitalet . Du vil ikke være i stand til at køre , indtil lægen giver dig grønt lys .

Twisting


Du må ikke udøve virksomhed , hvor du skal vride ryggen . Det betyder ingen anstrengende motion . Du skal lære at komme ind og ud af sengen med en lige ryg . Det vil være en justering , men du ikke ønsker at forværre eventuelle rygsmerter .

Løfte


Du må ikke løfte tunge ting , da det kan belaste og reinjure din rygsøjle. Løft en dåse sodavand eller tandbørste er i orden , men styre uden at løfte en indkøbspose eller noget tungere .

Fysioterapi

Fysioterapi er en vigtig del af helbredelsesprocessen og skal gøres forsigtigt . Udfører øvelserne ordineret af din fysioterapeut . De fleste vil fokusere på at øge rygsøjlen fleksibilitet til at øge vifte af bevægelse .

Medicin

Din læge vil ordinere smertestillende og anti-inflammatoriske medicin , der skal tages efter operationen . Kun tage den anbefalede dosis , han /hun rådgiver og ikke tage mere eller mindre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------