Position: sygdoms > kræft >

statstilskud til transplanterede patienter

   Med de fremskridt inden for teknologi, er det tydeligt, at flere mennesker end nogensinde er omfattet af transplantationer. Din behandling ikke bare ende , når du forlader hospitalet efter operationen. Patienterne vil tage anti-afvisning medicin for resten af deres liv til at forhindre deres organer fra at afvise de udenlandske orgel . Tilsæt medicin til omkostningerne i forbindelse med operationen , og du har en stor gæld

Grants


De mange af tilskud til rådighed . er enorm . Der er tilskud til hver type transplantation , der bliver gjort i dag . Du kan få et tilskud til en hårtransplantation hele vejen til en lungetransplantation . Det bare vil afhænge af , hvad der er til rådighed på det tidspunkt , du gør dit søge efter den . De behov, som tilskud vil dække variere fra tilskud til at yde .

Ansøgning


Ansøgning om en transplantation tilskud er let nok . Du skal blot gå til grants. gov og gøre en søgning om tilskud , der opfylder din situation . Du vil opdage, at de fleste er dateret . Hvilket betyder, at du bliver nødt til at forhåbentlig finde et tilskud , som vil dække din situation endnu er stadig inden for den fastsatte frist rammen . Der kan være flere tilskud , der gælder for din situation og du får lov til at ansøge om hver enkelt . Det betyder ikke garanterer, at du vil modtage dem .

Sort


Når du finder de tilskud , som du ønsker at søge , skal du blot udfylde formularen og afvente deres svar . Du kan også nødt til at sende bekræftelse for din regninger eller recepter eller selve operationen . De typer af tilskud , som du kan finde er dem, der kan dække din operation regninger , dine recepter omkostninger og endda nogle, der vil hjælpe med husholdningen regninger , mens du er ved at komme .

Andre tilskud

Andre steder , der kan have tilskud til rådighed , er de enkelte divisioner eller hospitaler . Der er særlige typer af tilskud til de enkelte transplantationer så godt. Lunge modtagere kan søge om tilskud specifikke for den pågældende transplantation . Der er også den nyretransplantation særlige tilskud . De mange forskellige hjælp til rådighed , er næsten ubegrænsede . Med en lille indsats og ser , vil du være i stand til at finde tilskud , der er specifikke for din situation . Du kan anvende til så mange legater , som du ønsker og kvalificere sig til så mange legater som du kan .

Self-Help

Flere af de tilskud til rådighed, vil også sætte dig op til selv-hjælp " tilskud ", som i virkeligheden er kurser og folk , der vil hjælpe dig til at køre fundraisers med indsamlede midler går imod regninger at transplantation patienten har ophobet i deres behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------