Position: sygdoms > kræft >

Forskellen mellem de Allergan & Ethicon skød band

   Selvom der almindeligvis anvendes til at henvise til justerbare gastrisk banding operation , udtrykket " Lap-Band " er faktisk bare en type af gastrisk band , der fremstilles af det medicinske udstyr selskabet Allergan . Den Indse Band , som er skabt af Ethicon Endo-Surgery , er en anden type gastrisk band , der også bruges til medicinske vægttab

Historie for brug


Den Allergan Lap-Band System blev godkendt til brug i USA i 2001 , seks år før Realize Band . Har dog Indse Band været i brug i Sverige siden 1986 under navnet svenske Justerbar Gastric Band .

Resultater


Indse Band patienter i en tre -årig klinisk forsøg i USA mistede i gennemsnit 40 procent af overskydende kropsvægt og så en signifikant reduktion i body mass index . En nylig Lap-Band undersøgelse viser patienter mistet 47 procent af overvægt et år efter operationen .

Support


Begge systemer tilbyder online support programmer med præ-og postoperativ værktøjer til at hjælpe patienterne ændre deres spisevaner og find følelsesmæssig støtte .

Band Størrelse

Ved 23 mm, Erkend Band er det bredeste til rådighed, og er designet til at reducere band skred . Den Lap-Band System fås i to forskellige størrelser med to forskellige adgang til porte, der giver mulighed for en mere skræddersyet pasform .

Justeringer

Den Realiser Band bruger en lavtryks- ballon designet til ikke at stamme eller strække under udfylde procedurer . En undersøgelse foretaget af Ethicon Endo-Surgery fandt , at Lap-Band system ballon belastet når den er fyldt til mindre end halvdelen af dets kapacitet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------