Position: sygdoms > kræft >

argon gas bivirkninger

   Argon er en naturligt forekommende gas og udgør 0,94 procent af Jordens atmosfære-det gør også en stigning på 1,6 procent af atmosfæren på Mars . Som en farveløs og lugtfri gas , er det inaktivt , og er ikke kendt for at danne et ægte kemiske forbindelser med andre elementer . Det har mange anvendelser og applikationer, herunder elektriske pærer og lysstofrør , som en inaktiv gas skjold for lysbuesvejsning , som et tæppe i produktionen af titanium og i forskellige scenarier i det medicinske område .

Gas emboli


I en undersøgelse er anført i februar 1999 af det tyske medicinske tidsskrift " Der Chirurg " ( " The Feltlægen " ) , forskere konkluderede efter indsættelse argon i laboratorietest dyr intravenøst , at enhver gas med en lav opløselighed i blodet-såsom argon-bør ikke anvendes i enhver procedure , hvor der er en øget risiko for gas emboli . To forsøgsdyr døde af hjerte- chok og en tredje var i stand til at blive genoplivet . Testen gruppe af dyr , der modtog kuldioxid tilsvarende beløb på argon ikke lide blodpropper og var uskadt . Virkningen af at tilføje argon i blodet medførte øget pulmonalt arterielt tryk og reduceret minutvolumen .

Argon Plasma Coagulator


Den Argon Plasma Coagulator ( APC ) er en enhed, der bruges i endoskopi til ikke-kontakt termisk koagulation af væv . Ifølge en avisartikel i september /oktober 2006-udgaven af " Gastroenterologisk Nursing , " APC sonden anvendes under endoskopiske procedurer og er designet til at fungere gennem arbejdsgruppen slutningen af en fleksibel endoskop . Under proceduren lavere effekt indstillinger og lavere argon gas flow anvendes i afbrydelsen af blødninger i vaskulære læsioner ( abnorm blodkar placeret direkte under huden overflade ) . APC har været anvendt med succes i behandlingen af rektal blødning , men på kort sigt bivirkninger såsom rektal smerte , tenesmus ( følelse af ufuldstændig afføring ) eller Abdominal udspilning forekom hos 14 procent af patienterne . Desuden blev de langsigtede bivirkninger ved rektal smerte , tenesmus og diarré rapporteret i 19 procent af patienterne på trods af en vellykket behandling med APC .

Kryoterapi


Kryoterapi er processen med at ansøge enten flydende nitrogen eller argon gas til fryse og ødelægge sygt væv , herunder kræftceller , fandt internt eller eksternt . Til behandling af væv internt , vil lægen bruge en cryoprobe med hjælp fra billedet vejledning ( ultralyd , magnetisk resonans ) . Den cryoprobe er forbundet til en kilde til argon gas , som er blevet godkendt af US Food and Drug Administration til sådanne anvendelser . De mest almindelige bivirkninger forbundet med kirurgisk kryoterapi bløder , eventuelle skader på organer placeret i nærheden af målet , infektion , nerveskader og ophobning af væske i rummet omkring lungerne . Succesraten for behandling af kræft væv med kryoterapi ligner kirurgi eller strålebehandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------