Position: sygdoms > kræft >

gastric bypass krav

   Gastric bypass operation er den mest almindeligt udførte form for fedmekirurgi , og det er også betragtes som en af de sikreste operationer . Den procedure, der tager ca 2 timer at udføre , indebærer hæftning lukke en del af maven og-omlægninger en del af tarmen . Som et resultat , er mad forbrug og absorption reduceres , hvilket resulterer i en eventuel vægttab . Men ikke alle er berettiget til gastrisk bypass-operation

svær overvægt


Bare at være overvægtig , er ikke nok til at kvalificere sig til gastrisk bypass operation . Din læge skal overveje dig alvorligt overvægtig , hvilket betyder, at du har et body mass index over 40 år. Der normalt svarer til omkring 100 £ . over din anbefalede vægt . Hvis du har et body mass index på 35 og en kronisk helbredstilstand , såsom diabetes eller højt blodtryk , kan du også komme i betragtning.

aldersbegrænsninger


De fleste kirurger vil ikke udføre gastric bypass operationer på personer under år på 18 eller over 65 år . I nogle tilfælde kan folk , der ikke passer ind i disse kategorier efter alder accepteres for proceduren, men kun i meget specielle omstændigheder .

Mental Health Krav


Patienterne skal vurderes at være sikker på at de forstår den langsigtede krav gastrisk bypass operation . Derudover skal de have nogen tidligere alvorlig psykisk sygdom .

Sundhed Sygdomme

Nogle eksisterende helbredsproblemer kan diskvalificere en for gastrisk bypass operation . Dette omfatter kroniske tarm- sygdomme som Crohn 's sygdom . Hvis din læge er bekymret over, at anæstesi vil være for risikabelt for dit helbred , kan du også blive diskvalificeret .

Forsikring Krav

Mange sygesikring virksomheder vil dække omkostningerne ved gastrisk bypass operation . Men mange forsikringsselskaber planer kræver bevis for, at du har afsluttet nok af lægeligt overvåget vægttab programmer tidligere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------