Position: sygdoms > kræft >

hvordan man finder en dyrlæge kirurg

  Dit kæledyr er medlem af familien . Når dit kæledyr har brug sundhedspleje , især hvis han skal opereres , du vil være sikker på du finder en pålidelig dyrlæge med ekspertise og uddannelse dit kæledyr behov . Der er et par vigtige ting du skal være opmærksom på når at finde en dyrlæge kirurg . Prøv at være tålmodig hele processen . Den sidste ting , du ønsker at gøre, er at blive tvunget til at haste ind i en beslutning, før du er klar
1 .
Tal med din sædvanlige dyrlæge om hende akkreditiver som en dyrlæge kirurg . Dyrlæger er en specialitet område , og den dyrlæge du vælger, skal være bestyrelsen certificeret af American College of Veterinary Surgeons eller en lignende organisation .
2 .
Spørg din almindelige dyrlæge , hvis hun kan henvise dig til en dyrlæge kirurg , hvis hun ikke har den korrekte legitimationsoplysninger . Få navn og kontaktoplysninger til dyrlægen kirurgen hun anbefaler .

3 .
Kontakt dyrlægen kirurg , der anbefales af din almindelige dyrlæge , og spørge om hans mandat . Igen bør dyrlæge du vælger, blive bord certificeret af American College of Veterinary Surgeons .
4 .
Gå til American College of Veterinary Surgeons hjemmeside og klik på " Find en kirurg " , hvis dit almindelige dyrlæge er i stand til at anbefale en tilfredsstillende dyrlæge kirurg . Kig op til dyrlægen kirurger i dit område , og kontakt hver for mere information om deres praksis . Hvis du har fundet dem på American College of Veterinary Surgeons hjemmeside , du ved, de er ombord certificeret . Du kan også kontakte American Veterinary Medical Association til at finde en kvalificeret dyrlæge kirurg , der er fuldt certificeret .
5 .

Prøv at spørge venner og familiemedlemmer for anbefalinger til at finde en dyrlæge kirurg . Spørg folk, der har brug for en dyrlæge kirurg i fortiden . Få kontaktoplysninger til dyrlægen kirurgen de stolede med deres kæledyr . Glem ikke at spørge hvor tilfredse de var med dyrlægen kirurg de brugte .
6 .
Planlæg en aftale med dyrlægen kirurgerne du overvejer . Den første aftale bør være at opfylde de ansatte og tur faciliteterne . Har en liste med spørgsmål klar , og være særlig opmærksom på rengøring af kontoret , lab og test områder , og eksamen værelser . Sørg for, at hunde og katte holdes i separate områder, og at de ansatte er professionelle og høflige .
7 .
Mød med dyrlægen kirurg personligt i løbet af din første udnævnelse . Gør det klart , når du planlægger den aftale, som du gerne vil have et par minutter til at tale med dyrlægen . Spørg ham de spørgsmål, du stadig har om sin oplevelse eller politikker . Stol på dine instinkter . Sørg for, at du er helt komfortabel med dyrlægen kirurgen før tillidsfuldt ham med dit kæledyr operation .

gode råd og advarsler


 • Den værste tid til at kigge efter en dyrlæge kirurg er , når du har brug for en med det samme. Hvis du har et kæledyr , bør du allerede har en regelmæssig dyrlæge . Få en henvisning til en dyrlæge kirurg fra hende så hurtigt som muligt. Sørg for, at du har det godt ved hjælp af denne dyrlæge kirurg , og har hans kontaktoplysninger tilgængelig i tilfælde af en nødsituation .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------