Position: sygdoms > kræft >

hvordan man finder ud eventuelle klager over en plastikkirurg

   En uduelig plastikkirurg kan være farligt for dig både fysisk og følelsesmæssigt . Den fysiske farer en forkludret kirurgisk procedure kommer sammen med den vejafgift, en plastikkirurgi katastrofe kan tage på dit selvværd . Kontrol for klager over din plastik kirurg er en måde at sikre, at han er op til den opgave , før du går under kniven
1 .
Brug American Board of Plastic Surgeons . Sin hjemmeside kan kontrollere, at din læge er en speciallæge plastik kirurg i god behold . Du kan også bruge hjemmesiden til at se , hvilke typer af plastikkirurgi Deres læge har specialiseret sig i.
2 .
Kontakt din tilstand medicinske bord. Den medicinske Bestyrelsen kan give dig oplysninger om din læges kvalifikationer , samt oplysninger om eventuelle klager over hende og hvilke foranstaltninger blev truffet efter en undersøgelse .

3 .
Kontroller hospital privilegier . De fleste af plastikoperationer finder sted i en læge kontor i stedet for et hospital , men en god kirurg vil have privilegier , der tillader ham at bruge et hospital . Ring til sygehusene i dit område for at se , om din kirurg har privilegier . Hvis han gør , det betyder, at hospitalet har undersøgt ham , undersøgt hans optegnelser og har opfyldt de krav, der skal til personale .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------