Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan anvende ConvaTec aquacel ag ionisk sølv forbindinger

  Ved at læse denne artikel vil du få en grundlæggende forståelse af , hvordan Aquacel Ag bør anvendes

Du skal bruge: .
Aquacel AG
Handsker .
Gaze .
Blairex .

Sæbe .


1 .
Vask hænderne grundigt med varmt vand og antibakteriel sæbe .
2 .

Vælg den rigtige størrelse Aquacel Ag dressing . Ioniske Sølv forbindinger kommer i forskellige størrelser og former . Sørg for , at Aquacel Ag pad nok har areal til at dække hele huden såret .
3 .
Rens huden sår, der er at være klædt . Brug blairex og et mildt antiseptisk sæbe ( SafeCleanse AF ved ConvaTec ) . Sørg for, at der ikke er nogen synlig snavs eller partikler i eller omkring såret .
4 .
Lad området lufttørre . Dup huden omkring såret med en steril gaze , hvis det er nødvendigt , men ikke røre såret selv . Det kan tage et minut eller mere at lufttørre helt . Må ikke tilføje noget , ligesom antibiotisk salve , til såret og den omkringliggende hud . Dette kan hæmme evne til ioniske Silver dressing til at helbrede sår .

5 .
Fjern emballagen fra aquacel ag dressing , pas på ikke at røre den sterile gaze . Sørg for at du ikke placere produktet på god hud , da den kan spise ude på gode væv .
6 .
Påfør forbinding på såret . Sørg for, gaze fuldstændig dækker hele såret .
7 .
Påfør en sekundær bandage som f. eks stræk gaze og tape , så bandagen ikke skifte fra såret .

Tips og advarsler


 • Læs omhyggeligt . I modsætning til en almindelig bandage eller forbinding , gør ionisk sølv forbindinger ikke behøver at blive ændret hyppigt . Faktisk vil de kun arbejde korrekt, hvis de efterlades på huden i en længere periode . Instruktionerne skal indeholde oplysninger om , hvor længe at forlade dressing på . Dette er normalt 2-3 dage, men kan være længere afhængig af typen , sværhedsgraden og placering af huden såret . Alternativt , så tal med en læge eller en anden sundhedsperson om, hvor længe at forlade dressing på .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------