Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan forebygge barndom øreinfektioner

  Gentagne episoder af otitis media , som oftest kaldes en " midt øre infektion , " kan være en frustrerende problem for både barn og forældre . Søvnløse nætter og hyppige besøg på børnelæge gøre livet svært . Nogle af disse børn kan få gavn af simple ændringer, der vil hjælpe med at forhindre infektion i øret i at udvikle

Du skal bruge: .
børn med hyppige infektioner i øret


1

Som praktiserende børnelæge , var en af de mest frustrerende problemer, jeg så barnet med gentagne mellemøret infektioner, der kræver antibiotika for at få det bedre . Her er nogle af de ting jeg lærte , at medvirket til at holde disse børn ud af kontoret . Jeg var ikke undervist om disse ting i medicinsk skole eller bopæl , så jeg lærte , da jeg gik langs .

2 .
Næsten alle børn med dette problem har en familie historie af allergi , selv om de fleste ikke har åbenlyse tegn på allergi selv . . . endnu . Det er som om disse børn har et problem med overbelastning selv på en tidlig alder , så hvis de får en kold , er de børn , der går på at få øreinfektioner så godt.
3 .
Selv forkølelsesmedicin betragtes ikke nyttige i børn , har jeg ikke finde at dette er sandt for allergiske børn . Starter et barn med en familiær disposition for allergi , eller åbenlys symptomer på allergi selv på kolde medicin ved det første tegn på en kold ( normalt oprettet for at udvikle infektion i øret ) hjalp forhindre øreinfektioner i mange , som jeg prøvede det på . Kolde medicin indeholder produkter , som også bruges til at behandle allergi , og jeg spekulere at børn med allergi tendenser gavn af dem , når overbelastede bare på grund af deres genetiske make- up . Vil du vide , hvis dit barn kan blive hjulpet ved at starte behandling så snart du ser snøfter , og fortsætter det , indtil trængslen er ryddet . Hvis du afværge øre infektion, som du kender fra dag 3-5 i den kolde , hvor de fleste øreinfektioner vises, så holder den medicin ved hånden og start det tidligt . Venter betyder mellemøret væske akkumulere og sandsynligvis vil blive inficeret.
4 .

Mange børn , der er kronisk overbelastede fra allergi er vanskelige at få øje på , medmindre du ved hvad du skal kigge efter . Overbelastning midler stuffiness , så der er hævelse i slimhinderne , men ingen næseflåd er til stede . ( Hvis allergi er alvorlige , og næsen er konstant drypper , diagnosen er meget lettere , naturligvis . ) Den bedste måde at tjekke for mild overbelastning , er at kigge efter munden vejrtrækning . Børn skal trække vejret gennem næsen , og et barn , der forlader deres mund åben bruger det til at trække vejret . Det er ikke normalt , og du skal afgøre med din læge , hvad er årsag til overbelastning . Hos spædbørn , en tendens til at være fødevarer , kæledyr , og forme , mens ældre børn udvikler mere voksen gerne allergi over for støv , pollen og græs . Ryd op overbelastning og øreinfektioner vil formentlig klare så godt.
5 .
Det er min erfaring , en af de mest almindelige og let at behandle allergier , der fører til øreinfektioner hos børn er mælk allergi . Simpelthen ved at få barnet på et ikke-modermælkserstatning eller tage mælk ud af kosten , dramatisk deres trængsel og øreinfektioner rydde op . Mild mælkeallergi er formentlig en af de mest almindeligt glemte årsager til gentagne øreinfektioner , så vær sikker på at du finder det . Selvfølgelig mælk allergiske børn kan hvæsen , har blod i afføringen , og er ikke svært at diagnosticere . Det er den mildt allergiske børn , der får savnet . Husk , kigge efter munden vejrtrækning, og så en simpel ændring i kosten er det eneste, der er nødvendige for at afgøre, om overbelastningen er relateret til.
6 .
jeg også rådgive forældre til disse børn til at hæve leder af barnets seng omkring 6 " . Gør dette ved at placere noget stabilt under benene på sengen , aldrig under madrassen som børn i krybber kan blive fanget ved siden af eller under madrassen , hvis dette er gjort . Dette hjælper dræning af mellemøret og sandsynligvis mindsker nogle mellemøret tryk, hvis væsken er til stede . Det kan hjælpe , og det vil ikke gøre ondt.

7 .
Da jeg begyndte at praktisere , jeg altid følt besejret , når et barn endte med " rør " i deres ører , men den følelse hurtigt falmet , da jeg så hvor godt børnene gjorde . Mange børn med gentagne øreinfektioner bare ikke har en let identificeret eller behandles allergi , og ingen mængde af medicin , vil bidrage til at forhindre problemet. Den bedste behandling er at sætte rør i trommehinden , at dræne væske i mellemøret og forebygge infektion . Når de fungerer korrekt , rør holde patienter fra behov antibiotika , fra gentagne ture til lægen , og fra alvorlige høreproblemer relateret til væske være til stede i mellemøret . Børn med gentagne sinus infektioner synes også at nyde godt så godt, og disse har tendens til at blive bedre. Sandsynligvis skyldes dette, at de øvre luftveje er alle tilsluttet, og noget, der dræner mellemøret vil også hjælpe bihulerne , som også løbe ind i de øvre luftveje .
8 .
Hvis din familie har allergi , ting du kan gøre , at ikke kun vil hjælpe dig , men dit barn så godt, kaldes " miljømæssig hygiejne . "Det er godt beskrevet på de fleste allergi steder , men i det væsentlige de omfatter reducere allergenet belastningen ved at slippe af selskabsdyr skæl , støv , mug , osv. , som forårsager allergier . Købe en luftrenser og befri et barns værelse af støv fange objekter er et godt første skridt . Også vaske barnets plader i meget varmt vand en gang om ugen for at dræbe støvmider .
9 .
Håber disse tips hjælpe . Når jeg begyndte at se disse " recidivister " , som dybest set anderledes end de børn , der ikke fik øre infektioner med forkølelse , jeg stoppede være så nærig med medicin . Jeg lærte også , hvor forældrene måske brug for medicin i hjemmet til at bruge i en nødsituation , osv. Nummer et på min liste var at gøre barnet behageligt , beskytte deres hørelse , og gør livet for familien så let som muligt . Held og lykke til jer alle .

gode råd og advarsler


 • Symptomer på mellemørebetændelse infektioner ørepine , crabbiness , øre-trækker , tømning i øregangen , og det vigtigste (i hvert fald for mig )-et barn , som har en kold , men er ikke at få nogen bedre ved dag 3-5 eller spikes en temperatur på disse dage .
 • Med flere og flere problemer i forbindelse med antibiotikaresistente bakterier , undgå brug af antibiotika medmindre det er absolut nødvendigt , er afgørende . Må ikke være bange for at få myringotomy rør hvis det er nødvendigt . Behandlingen virker umiddelbart , tager en time eller to til at udføre , og giver de bedste resultater . Høreproblemer er lige så sandsynligt, at resultatet af gentagne infektioner , som de er fra det lille hul placeret i trommehinden , som næsten altid lukker uden problemer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------