Position: sygdoms > kræft >

komplikationer af epidural svigt under knæoperationer

   Giver et epidural injektion i rygmarven område kan tillade en patient til at forblive vågen under knæoperationer . føle smerte på grund af bedøvelsen ikke virker-på grund af administrative problemer , bør imidlertid ikke være en af de komplikationer af operationen

epiduralanæstesi


Epidural anæstesi er en injiceres anæstesi placeres i kroppen gennem rygsøjlen område på ryggen . Det er almindeligt anvendt i løbet af kirurgi , som indebærer fødsel , hofter og ben ( inklusive knæ ) . Når det administreres korrekt, og når der ikke er nogen komplikationer , en epidural gør det muligt for patienten at forblive vågen under proceduren , men føler ingen smerte .

En nål er sat ind i rygmarven området under en epidural , så indsættelse af et kateter ind i målområde for lænden , før nålen fjernes derefter . Kateteret så kan bruges til at forsyne smertestillende medicin efter behov , hele operationen i stedet for indsprøjtninger skulle gives flere gange .

Epidural og knæoperationer


Nogle kirurger vælger at bruge en epidural anæstesi til følelsesløs nederste del af kroppen område af patienten som forberedelse til knæoperationer . Brug af en epidural er ikke uden komplikationer , men ifølge Dr. Leon Visser af Institut for Anesthesiology på University of Michigan Medical Center . Disse komplikationer kan omfatte svigt af epidural blokade

Komplikation : . Svigt i Epidural


Den epidural blokade kan undlade at levere den nødvendige smertelindring under operation af flere årsager , ifølge Dr. Visser . Manglende erfaring med de enkelte forvalter epidural er den vigtigste årsag til fiasko .

Derudover er der en vis modstand , når nålen er sat ind i epiduralrummet . Når nålen når epiduralrummet , dog er modstanden reduceres . En falsk reduktion i modstanden kan opstå , dog fører til kateteret uden for epiduralrummet , hvilket ville resultere i epidural ikke bliver afleveret til nerven område , der skal dæmpede .

delvise fiasko Komplikation

Segmentoplysninger afstand , en delvis undladelse af epidural , menes at være resultatet af anatomiske forskelle mellem individer ' epiduralrummet . Dette resulterer i epidural ikke nå alle de nerveender , der skulle have været dæmpede af anæstesi før kirurgiske proces , ifølge Dr. Visser .

Nogle nerver , så er ikke påvirket af smerter under knæoperationer , men andre er , hvilket resulterer i smerte for patienten , og sandsynligheden for, at andre smertestillende foranstaltninger der skal gennemføres for at indgå en vellykket operation .

Ensidige Blokade

Når epiduralrummet er septated ( den ene side adskilt fra den anden) , kan den epidural effekt blive blokeret på den ene side . Hvis uopdaget før operationen, kan dette medføre smerte under operationen på den ene side af patientens knæ . Nogle gange har patienten igen at ligge på den ene side under operationen kan hjælpe med at sprede smertestillende medicin til brug for områder , ifølge Dr. Visser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------