Position: sygdoms > kræft >

massage terapi for abdominal sammenvoksninger efter en hysterektomi

   Abdominal sammenvoksninger er en komplikation af enhver form for abdominal kirurgi , herunder livmoderen . En vedhæftning opstår , når bands væv form mellem abdominale organer og væv. Normalt indre organer og væv har glatte overflader , som forhindrer dem i at klæbe sammen som kroppen bevæger sig . Men når sammenvoksninger form , kan væv og organer hænger sammen, hvilket kan give smerter , oppustethed , opkastning , forstoppelse og hævelse . Abdominal sammenvoksninger kan ofte behandles med massage terapi , som reducerer eller eliminerer behovet for kirurgi .

Massageterapi for Abdominal sammenvoksninger


Forkæl mindre abdominal sammenvoksninger efter en hysterektomi med massage terapi . En massage terapeut eller en fysisk terapeut bruger hands -on teknikker til at massere dine mavemuskler , der lemper dem nok , så de organer derefter kan direkte masseres . Du vil blive bedt om at slappe af og trække vejret langsomt og dybt under masserer både dine mavemuskler og indre organer , for at forhindre dine muskler fra spænde op og blande sig med det arbejde, dit massage eller fysioterapeut forsøger at gøre . Du kan også instrueres i at ligge med dine knæ og hofter bøjet, for at give massage behandling at trænge dybere ind i mavemusklerne og de underliggende organer .

Når dine mavemuskler har tilstrækkelig afslappet , din terapeuter vil fortsætte med at bruge hendes hænder til forsigtigt at massere organer og generelle område , hvor en vedhæftning er mistænkt for. Bevægelser massage vil være nogenlunde konstant og gradvist stigende i tryk , med henblik på effektivt endnu forsigtigt adskilt sammenvoksninger fra hinanden .

Forholdsregler


Massage terapi efter en hysterektomi bør kun søges, hvis din mave sammenvoksninger ikke er en medicinsk nødsituation . Symptomer såsom stærke smerter , opkastning , forstoppelse og feber viser , at organer eller væv er i risiko for alvorlige skader eller død , og bør ikke ignoreres . Overgiv til lægebehandling med det samme .

Tal med din læge så hurtigt som muligt , hvis massage terapi ikke har hjulpet til at fjerne symptomerne på en abdominal vedhæftning . Nogle sammenvoksninger kan kræve operation for at få dem at blive fjernet.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------