Position: sygdoms > kræft >

om navlestrengsblod transplantation kliniske forsøg

   Navlestrengsblod kliniske forsøg muligt for forskere at teste sikkerheden i transplantere stamceller fra perifert blod fra navlestrengen i en patient som en måde at behandle specifikke sygdomme og sygdomme

Funktion


Formålet med navlestrengsblod kliniske forsøg er at måle de virkninger, som transplantation af stamceller fra navlestrengen har i hvert emne krop . Navlestrengsblod celle transplantation er ved at blive undersøgt for at behandle genetiske og immunologiske sygdomme , såsom leukæmi , lymfekræft , myelom og neuroblastom , blandt andre .

Historie


Kliniske forsøg begyndte på effektiviteten af navlestrengsblod transplantation efter forskere konstateret, at det kan vise sig meget vanskeligt at finde et match mellem en donor og patient af en knoglemarvstransplantation . For at gøre transplantationen , skal begge sæt HLA gener være et perfekt match til de stamceller , der skal anvendes . På den anden side , stængel stamceller fra navlestrengen kan nemt indsamles ved fødslen , og på grund af umodenhed af stamceller i navlestrengsblod, de dog ikke pålægge en perfekt HLA genet match , der skal anvendes i en transplantation .

Typer


Der er har været mange typer af kliniske forsøg udført på vegne af navlestrengsblod transplantation forskning . Nogle eksempler kan nævnes et klinisk forsøg blev afholdt på University of Texas MD Anderson Cancer Center , der har afprøvet forskellige celle doseringer , der kan bruges i navlestrengsblod transplantation . Også , Duke University har netop offentliggjort et klinisk forsøg til at måle risikoen for toksicitet efter en patient har fået en ledning blod transplantation .

Effects

Resultaterne af navlestrengsblod transplantation kliniske forsøg muligt for forskere at se, hvilke typer af sygdomme kan blive behandlet med den teknologi, såvel som sikkerhed transplantation procedure . Data fra aktuelle kliniske forsøg har peget på muligheden for navlestrengsblod transplantation bliver brugt som en form for behandling for hjerneskader , cerebral parese , diabetes og hjertesygdomme .

Overvejelser

Hvis din læge overvejer dig som kandidat for en ledning blod transplantation , kan du blive en ideel kandidat til et klinisk forsøg . Du kan tjekke med Blod og Marrow Transplant Clinical Trials Network til forskning i aktuelle navlestrengsblod transplantation kliniske forsøg ( se Resources ) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------