Position: sygdoms > kræft >

restitutionstid for karpaltunnelsyndrom kirurgi

  

Cirka 200. 000 karpaltunnel operationer udføres årligt i USA . Selv om alternative behandlinger , såsom fysisk terapi , kan være nyttigt for nogle patienter , må mange mennesker ty til kirurgi til lindring af symptomerne . Generelt operationen indebærer skære åbne håndleddet og afbrydelse karpalforholdene ligament fra nerve til at reducere presset på nerven . Nedenfor er nogle oplysninger om inddrivelse tid efter operationen

Periode for uarbejdsdygtighed


Mange patienter vælger at få operationen udført på begge håndled på samme tid , så de kun behøver at gå under kniven en gang . Dog vil disse patienter blive uarbejdsdygtig i mindst to uger efter proceduren . Patienter , der har en håndled ske på et tidspunkt kan stadig tage vare på sig selv .

Arbejde


Fordi karpaltunnelsyndrom er ofte arbejdsrelaterede , patienterne typisk nødt til at holde sig ude af arbejde i flere uger . Afhængigt af hvilken type arbejde patienten gør, kan han eller hun har brug for ikke at arbejde i mindst en måned .

gribestyrke


Et af problemerne i forbindelse med karpaltunnelsyndrom er en manglende evne til at gribe fat effektivt . For de fleste patienter , har stadig dette problem i mindst seks uger efter operationen . Gribestyrke ikke normalt vender tilbage inden for 25 uger efter indgrebet.

Fysioterapi

Patienter skal normalt underkastes fysisk terapi efter operationen . Undersøgelser har vist, at en sådan behandling kan fremskynde inddrivelsen gange og forbedre styrken af musklerne , som ofte er svækket på grund af symptomerne på karpaltunnelsyndrom .

Maksimal Forbedring

Karpaltunnelsyndrom kirurgi kan ikke medføre fuld forbedring. Omkring 20 procent af patienterne fortsat har nogle smerter i deres håndled året efter indgrebet . Undersøgelser har vist, at patienter opnå maksimal forbedring af deres tilstand inden for 10 måneder efter proceduren .

1 2 3 4 5
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------