Position: sygdoms > kræft >

teknikker i regional anæstesi & smertebehandling

   Regional anæstesi bruges til at gøre en bestemt del af kroppen følelsesløs til enhver form for kirurgisk stimuli eller smerte . Mens generel anæstesi sætter dig i en tilstand af dyb søvn , i løbet af regional anæstesi du er vågen , og et bestemt område af kroppen er helt følelsesløs . Smertebehandling er opnået ved at administrere medicin via en IV ( intravenøs behandling ) . Sammen regional anæstesi og smertebehandling giver dig mulighed for at blive opereret komfortabelt , mens de resterende vågen

regional anæstesi Teknikker


Regional anæstesi administreres i nærheden af nerver , der giver fornemmelse for at vælge område af kroppen , som operationen vil blive udført på . Regional anæstesi administreres ved hjælp af en spinal blokade , en epidural blokade eller en perifer nerveblokade . En spinal blokade indebærer indsprøjtning af medicin i nærheden af nerver , mens en epidural blokade kræver , at en meget tynd kateteret er placeret i epiduralrummet nær rygmarven . Kateteret forbliver på plads under operationen , og medicin administreres efter behov . En perifer nerveblokade udføres ved at give medicin til et område i nærheden af operationsstedet .

Du forbliver vågen under operationen , men du kan få en anti-angst medicin eller beroligende at hjælpe dig slappe af. Din anesthesiologist vil vælge den rigtige beroligende baseret på typen af kirurgi finder sted, og dine egne præferencer . Minimal sedation vil blive valgt , hvis du ønsker at være afslappet , men forbliver vågen . Moderat sedation vil du blive døsig , men ikke nødvendigvis lettere søvn . Dyb sedation , dog kan du sove igennem hele proceduren . Du må vågne op efter dyb sedation og har lidt at ingen erindring om den procedure, eller endog at være i operationsstuen .

Din vitale tegn vil blive overvåget under anvendelse af enhver form for regional anæstesi . Din anesthesiologist og sygeplejerske vil holde øje med din puls , ilt -niveau og blodtryk , og du kan modtage supplerende ilt under operationen .

Pain Management Techniques


Smertebehandling er en integreret del af kirurgi og post-operative pleje . Smertelindring vil blive diskuteret forud for operationen. Det er ofte administreres under proceduren , før anæstesi og analgetika har en chance for at bære off .

Smertelindring er fastsat intravenøst via en direkte injektion i eller i nærheden operationsstedet , via en regional blok eller via brugen af oral medicin . Intravenøs smertebehandling er ofte foretrækkes på grund af den nemme administration . Smertebehandling sker gennem en IV vil ikke fjerne alle smerter, men det vil kedelig det nok , så du er komfortabel . Den direkte injektion af lokalanalgetika vil fuldstændig fjerne smerter ved at oprette følelsesløshed eller et tab af følelse til området . Regionale blokke reducere post-operative smerter ved at give bedøvelse eller smertestillende midler til det kirurgiske område .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------