Position: sygdoms > kræft >

afhjælpe for et fedt læbe injektion

   Hvis din læbe er blevet skadet , eller hvis du tager en læbe injektion kan en bivirkning være, at din læbe er hævet . Dette er også kendt for at have en fed læbe . Mens en fed læbe vil gå ned i tid , er der også nogle nemme hjem retsmidler , der kan bidrage til at mindske hævelsen . Hvorvidt beroligende en skade eller beskæftiger sig med en bivirkning af hævelse , vil disse enkle midler lindre og helbrede

Fat Lip fra indsprøjtning


Bland honning og smør . Anvend på læberne . Du kan også anvende honning kombineret med ricinusolie til dine læber . Du kan prøve en ispose , men vær opmærksom på, at det ikke holder sig til eller tørre dine læber . Blanding tørret stikkelsbær med honning og gælder for læber hjælper med et fedt læbe fra injektioner . Honningen lindrer læben , mens de tørrede stikkelsbær fremmer hurtig heling .

Blanding æteriske olier af lavendel eller pebermynte med vegetabilske olier gør en stor blanding at tilføje til dine læber . Det vil ikke kun hjælpe hævelse af fedt læbe , men vil hjælpe lindre smerter fra injektion , hvis en blev administreret .

vaseline eller vaseline er også en god måde at holde læberne fugtes og bidrage til at mindske hævelse af en indsprøjtning . Vaseline er ikke hensigtsmæssigt for nogen åbne rifter eller sår på læberne .

Skade Fat Lip


Måske dit fedt læbe er ikke et resultat af en indsprøjtning , men et resultat af en skade . I så fald skal behandlinger ændres , fordi du kan have en klippe eller flænge på læben . Det betyder , at uanset hvad du anvender på din læbe , bør ikke brænde eller størkne din flænge .

Hvis din læbe er blevet fedt fra en flænge eller skade , end det bedste hjem afhjælpe er aloe vera blandes med fortyndet tree olie . Aloe vera vil lindre din klippe og tree olie vil fungere som en antiseptisk at holde dig fra at få en infektion . Det vil hjælpe helbrede flænge og derefter hjælpe hævede læber gå ned . Må ikke anvendes vaselin , hvis din fedt læbe er et resultat af en skade . Det kunne blokere de skære på din læbe og fremme infektioner . En ispose kan hjælpe , hvis det samme gælder , men vil kun støtte mindske hævelse og ikke heling af eventuelle nedskæringer eller flænger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------