Position: sygdoms > kræft >

alternativ til lap band procedurer

   Ifølge den amerikanske Department of Health og Human Services , er næsten 59 millioner mennesker betragtes overvægtige , problemet kun værre . Mens omgang bandet proceduren er en mulighed for nogle som en måde at tabe sig , kan det ikke være rigtigt for alle

realisere. Band


Den FORTJENESTE Bandet er en lignende teknik til selens bandet med et par forskelle i opbygningen af enhederne . Udvikling af FORTJENESTE bandet fandt sted i Sverige otte år før skødet band . Den FORTJENESTE band- C er beregnet til brug på større patienter .

Gastric Bypass


Gastric bypass indebærer hæftning maven til en lave en mindre pose . Tarmene tilsidesættes så færre kalorier og næringsstoffer absorberes . Denne operation er minimalt invasiv , men er svær at vende .

Gastrisk Sleeve Surgery


Gastric ærme kirurgi er , når en del af maven er fjernet og efterlod et meget mindre område . Cravings er reduceret siden kirtler, der producerer sult hormoner er fjernet. En streng diæt skal følges for at undgå at strække ud i maven .

Ulcus Switch

Den duodenal switch reducerer maven størrelse og viderestiller tyndtarmen at reducere kalorie absorption . Der er dog vitamintilskud nødvendigt, eftersom ernæring niveauer er faldet . Ifølge OnlineSurgery. com , er der stor komplikationer og vanskeligheder med at finde kvalificerede kirurger med denne procedure .

Lodret Stribede Gastroplasty

Med den lodrette stribede gastroplasty , er maven opdelt i to sektioner af hæfteklammer . Mad plads er begrænset på toppen ved en lille åbning , der lader mad ind i bunden . Den langsommere mad Processen skaber en fuldstændig følelse . American Medical Association , at én ud af hundrede patienter dør inden for 12 måneder efter at have proceduren .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------