Position: sygdoms > kræft >

hvordan du får gratis brystimplantater og brystforstørrelse

   Uanset om de har brug for rekonstruktionskirurgi efter brystkræft , eller bare en selvværd boost , kvinder ofte vægrer sig ved at prisen på brystimplantater . Mens nogle forsikringsselskaber kan betale for brystforstørrelse i visse situationer , skal de fleste kvinder , der søger brystimplantater kirurgi betale ud af lommen , eller finde en velgører . Hvis du er en kvinde med finansielle begrænsninger , der er flere måder, du kan få gratis implantater . Læs mere for at se, om du er berettiget
1 .
Den bedste måde at få en hel suite af kosmetisk kirurgi , herunder bryst- implantater , er at ansøge om en makeover på en reality show . Der er flere programmer på tv, at funktionen almindelige mennesker at få transformative makeovers .
Du har et godt skud på at blive valgt , hvis du er ældre , har en tragisk livshistorie , og de er . . . . godt . . . . kosmetisk udfordret . Hvis du ikke har noget imod at være på tv , give det et skud .
2 .
Opsæt en hjemmeside til at rekvirere donationer . Det fungerer godt, hvis du er meget attraktive-undtagen for at være fladbrystet . For at gøre nok penge i en anstændig tidsramme , skal du få masser af trafik til dit websted , hvilket betyder, udstationering masser af sexede billeder .
Til gengæld for at chatte og udveksle e-mails , vil mange mænd donere til din plastikkirurgi fond . Det er god etikette at sende fotos af dig selv når du får brystimplantater , så dine donorer kan se, hvad de har betalt for .
3 .
Hvis du ikke er tech- kyndige , og alternativ til Trin 2 er at registrere med en hjemmeside kaldet mit Fri implantater . Alt du skal gøre er at uploade fotos af dig selv og chatte med velgørere ; hjemmesiden vil tage sig af indsamling donationer på dine vegne og samtidig holde dine personlige oplysninger sikkert . Når du har fået nok doneret midler til at betale for din brystimplantater , vil mit Fri Implantater betale din kirurg direkte .
4 .
Hvis du er en militær kone , kan du være i stand til at få gratis operation , hvis du betaler for den faktiske implantater selv . Spørg din læge på basen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------