Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan se , hvorfor den tilstand du blev skadet i kan påvirke din medicinske fejlbehandling opsving

  En af funktionerne af den nationale Practitioner Data Bank er at indberette antallet af uregelmæssigheder udbetalinger som følge af medicinsk uredelighed aktioner over hele landet . Det er interessant at bemærke, at antallet af betalingsrettigheder rapporter i en given tilstand er påvirket af særlige bestemmelser i hver enkelt stats fejlbehandling vedtægter
1 .
stat vedtægter , som de vedrører lægefejl , kan gøre det mere eller mindre vanskeligt for skadelidte kan sagsøge en sundhedsperson eller sundhedspleje facilitet til medicinsk fejlbehandling .
2 .
Der er en række spørgsmål , der kan påvirke en skadelidtes evne til at indsamle erstatning afhængig den stat, hvor den medicinske fejlen opstod . For eksempel er der forskelle fra stat til stat , der påvirker : statutten for begrænsninger, som giver hvor længe en part har til at indlede retssag mod de ansvarlige parter, herunder vejafgifter bestemmelser fra datoen for opdagelsen . Bevisbyrden kunne variere fra stat til stat der angiver , hvad en skadelidt skal bevise for at inddrive penge skader. Nogle stater begrænser mængden af penge, der kan modtages for ikke-ecomonic skader ( dvs. smerte og lidelse ) .

3 .
Den type af uagtsomhed standarder kan også påvirke de muligheder, en såret parts ret til at inddrive penge skader. Andre spørgsmål som immuniteter , stedfortrædende ansvar , forsikring begrænsninger , kunne kasketter på advokatsalærer og skader restriktioner på uretmæssig død tilfælde påvirke den endelige indvinding . Mange af disse begrænsninger kan reducere antallet af sager indgivet i en bestemt kompetence, som kan resultere i lavere samlede brutto inddrivelser .
4 .
Fordi love varierer så meget fra stat til stat , er det vigtigt at rådføre sig med en erfaren medicinsk fejlbehandling advokat straks, hvis du føler, at du er offer for lægefejl .

Tips og advarsler • Advokat Richard Hastings , i de seneste to og en halv årtier , har hjulpet såret klienter og familier indsamle millioner af dollars i tab fra motorkøretøjsulykker til uretmæssig død , til medicinsk fejlbehandling . Han er grundlægger af Selectcounsel , LLC , en gratis tjeneste , der hjælper dig med at finde en af de bedste advokater i dit område , og er forfatter til bøgerne " Sådan Find A Great advokat " og " at forstå og forbedre værdien af din Personskade sag . "electcounsel , LLC er en GRATIS national tjeneste , der hjælper folk med alvorlig personskade og medicinsk fejlbehandling tilfælde finde en af de bedste advokater i deres område at repræsentere dem. De advokater , vi anbefaler , er uafhængigt bedømt af advokater og dommere for at være blandt de allerbedste inden for deres praksis . Besøg os på http://selectcounsel. com/at se, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde en af de bedste advokater for din sag .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------