Position: sygdoms > kræft >

inddrivelse tid efter diskusprolaps disk kirurgi

   En diskusprolaps disk kan forårsage symptomer som smerter og muskler svaghed i benene . Det kan også medføre tab af blære og tarm kontrol . Kirurgi er en behandlingsmulighed

Diskusprolaps i lænderyggen


Den ryghvirvler i ryggen er adskilt og foret med blød diske . I en diskusprolaps disk , skubber midten ud gennem diskens væggen og lægger pres på nærliggende nerver .

Discectomy


En form for operation for en diskusprolaps disk kaldes en discectomy , hvor det beskadigede disk er fjernet . Din kirurg kan enten udføre en microdiscectomy med en mindre snit eller en traditionel procedure . Recovery tid efter denne operation tager omkring to uger.

spinalfusion


Spinal fusion kan også rette en diskusprolaps disk . I denne operation , efter at have fjernet den beskadigede disk , vil din kirurg sikring to af dine ryghvirvler sammen ved hjælp af en knogletransplantation og metalstænger . Recovery kan tage fire måneder, selv om du kan vende tilbage til arbejdet i en måned , hvis du føler dig stærk nok .

Rehabilitering

Rehabilitering er en vigtig del af at komme sig efter operation for en diskusprolaps disk . At lære at sidde , stå og løfte ordentligt , og iført en ryg bandage , hvis det kræves , kan hjælpe dig med at komme sig helt .

Overvejelser

Din inddrivelse tid kan være længere efter diskusprolaps disk kirurgi , hvis du har visse risikofaktorer , herunder være en ryger eller hvis du er en ældre voksen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------