Position: sygdoms > kræft >

lavere rygkirurgi nyttiggørelse

  

Hvis du har oplevet vedvarende smerter i nederste del af ryggen , der ikke er blevet løst gennem nonsurgical metoder , kan du blive rådet til at have kirurgi . Nederste del af ryggen kirurgi er meget almindeligt , og det har en høj succesrate

Hospitalsophold

Den normale varighed af opholdet, efter lænderyggen operation er 2-5 dage. Selvfølgelig , alder og tidligere helbredstilstand er afgørende faktorer .

Smerter Medicin

Det er normalt at opleve nogle smerter efter lavere rygkirurgi . Du vil få en smertestillende medicin , der administreres via IV for den første dag efter operationen . Din læge vil ordinere smertestillende medicin for dig at tage et par uger efter din operation .

Fysioterapi

Du forventes at komme op af sengen og gå næsten umiddelbart efter din operation . En fysisk terapeut eller din sygeplejerske vil vise dig den rigtige måde at komme ud af sengen . Hun vil også råde dig til at gå så meget som du kan tåle . Du kan have til at bære en skinne , mens ud af sengen .

efter udskrivelsen

Din krop er inde i en periode på heling efter lavere rygkirurgi , så det er vigtigt at få masser af hvile . Du bør også fortsætte med at tage korte ture i løbet af dagen . Vigtigst , bør du undgå at bøje , vride og løfte tunge genstande .

Tilbage til Arbejde

De fleste mennesker er i stand til at vende tilbage til deres job efter cirka seks uger efter lavere rygkirurgi . Hvis du har et job , der er fysisk intensiv , såsom byggeaktiviteter , vil du sandsynligvis nødt til at vente længere , før du er i stand til at vende tilbage til arbejdet . Du kan endda overveje at gøre en anden type arbejde .

8 0 3 6 0
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------