Position: sygdoms > kræft >

nyttiggørelse fra afveg septum kirurgi

   Septum er bandet af brusk i midten af næsen , der deler den i to separate næse . Mens de fleste septums er excentriske ( 80 procent ifølge Children 's Hospital i St. Louis hjemmeside ) , en afbøjet septum er når brusken er aktivt blokerer en nasal passage . Dette kan gøre ting som ordentlig vejrtrækning svært for den person, der lider af tilstanden . Heldigvis er der en simpel operation , der kan fastsætte en afbøjet septum . Ligesom kirurgi , er tilbagebetaling også forholdsvis let .

Umiddelbare virkninger


Der er en række betingelser , som du bliver nødt til at beskæftige sig med umiddelbart efter en septoplasty . Først vil der være hævelse omkring næse og øjne , og det er meget sandsynligt, at du vil have bløde skinner i næsen , så septum kan helbrede og bevare sin nye position . Desuden kan du få din næseborene fyldt med gaze eller bomuld til stort set samme grund. Sørg for, næse er ikke forstyrres, og at pakninger eller skinne der er tilbage i næseborene til at gøre deres job . Denne styrkelse materiale er normalt tilbage i næsen i tre til fem dage.

hvile og afslapning


Som med enhver operation en af de vigtigste elementer for inddrivelse bliver ordentlig hvile . Septoplasty er ikke anderledes . Folk , der gennemgår denne operation vil skulle blive kørt hjem , og ifølge drsinha. com , er det ikke ualmindeligt for dem, der gennemgår kirurgiske procedure for at tage dem ud til fem dage fra arbejde til at blive hjemme og hvile . Patienter bør undgå enhver form for tunge løft eller intens motion i mindst to uger efter operationen . Det samme gælder for flyrejser , da trykket kunne skabe problemer med en for nylig repareret afbøjet septum .

Smerter


Der er nogle mild smerte , hævelse og blå mærker , som normalt følger med et septoplasty . Smerten kan let kontrolleres med en recept smertestillende . Sørg for, at din læge kender til nogen allergiske reaktioner , du er nødt til at smertestillende medicin , og derefter tage dem som anvist . Hvis smerten fortsætter efter flere uger , så ring til lægen . Planlægge en opfølgning undersøgelse kan være en god idé at sikre, at der ikke er andre bivirkninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------