Position: sygdoms > kræft >

biliopancreatic viderestilling med duodenal switch patientoplysninger

   Biliopancreatic viderestilling med en duodenale switch ( BPD-DS ) er en avanceret form for vægttab kirurgi . Patienter interesseret i BPD-DS kan drage fordel af nogle grundlæggende oplysninger om detaljerne i denne procedure

Fakta


Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyresygdomme , BPD-DS kirurgi har til formål at begrænse fødeindtagelse gennem fjernelse af en stor del af maven og en reduktion af kroppens evne til at absorbere fødevarer kalorier .

Lodret Sleeve gastrektomi


BPD-DS kirurgi begynder med en indledende procedure kaldet en lodret ærme gastrektomi ( VSG ) . Under en VSG , skæres kirurger maven ned til en mindre ærme , som stadig er knyttet til et segment af tyndtarmen .

Mave refiksation


Det næste skridt i BPD-DS indebærer en refiksation af indsnævret maven til en meget lavere del af tyndtarmen. Denne refiksation signifikant nedsætter kroppens evne til at optage kalorier og næringsstoffer , ifølge Rochester General Hospital .

Kirurgi indstillinger

BPD-DS kirurgi kan udføres som en traditionel åben snit procedure eller en minimalt invasiv procedure, der kaldes en laparoskopi .

Overvejelser

Potentielle komplikationer af BPD-DS omfatte hyppige og flydende afføring , abdominal oppustethed , protein fejlernæring , knogleskørhed , anæmi og øget risiko for galdesten . I et lille antal tilfælde , rapporter Rochester General Hospital , dødsstraf, kan også forekomme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------