Position: sygdoms > kræft >

fakta om laser farve behandling

   Impuls- farve lasere ( PDL'er ) er instrumenter, der udnytter stråler af lys , at efter at være nået intens niveauer af varme , der bruges til at ødelægge huden eller blodkar abnormiteter . Proceduren er sikkert for voksne og børn

Overvejelser


PDL behandlinger er typisk af kort varighed og kan foregå som ambulant besøg på et hospital eller en klinik . Anæstesi er kun brugt til behandlinger til børn .

Effekter


Få bivirkninger er blevet rapporteret for PDL behandling , men blå mærker er en standard resultat og misfarvning af huden er også en mulighed . Begge imidlertid klart op i løbet af dage eller uger .

Typer


To almindeligt anvendte , og meget populære , pulserende farvestof lasere omfatte VBeam Platinum og Candela ScleroPlus .

Forsikringsselskaber

Forsikringsselskaber som Aetna , give dækning for PDL behandling skønnes " medicinsk nødvendige " i tilfælde af vorter , hemangiomas , ardannelse , psoriasis og granulomer .

Advarsel

Børn rådes til at undgå indtag af acetylsalicylsyre eller Motrin to uger forud for under PDL behandling for at reducere risikoen for blå mærker fra proceduren . Det samme gælder for voksne, der også opfordres til at undgå indtagelse af alkoholiske drikke mindst to dage før laserbehandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------