Position: sygdoms > kræft >

hvad er fordelene ved kompressionsstrømper ?

   Kompressionsstrømper stramtsiddende strømper , som enten knæ høj eller låret høj . Din læge vil afgøre, hvilken længde der er bedst for dig

Sådan fungerer


Kompressionsstrømper måles omhyggeligt , så det passer patienten . Strømperne gælder gradueret pres til patientens ben . Trykket bidrager til at forbedre strømmen af blod gennem årerne .

Bruger


Kompressionsstrømper er mest almindeligt anvendte til at forhindre dyb venøs trombose ( DVT ) . Dette er en tilstand, hvor skamplet blodpropper form dybt inde i venerne i benene . Disse skamplet blodpropper kan være farlige, hvis de rejser til hjertet og kan forårsage pludselige død som følge af lungeemboli .

Farerne ved DVT


DVT er mest sandsynligt , når nogen er inaktiv i en længere periode eller har kirurgi .

Fordele for idrætsudøvere

I en undersøgelse offentliggjort i "Journal of Sports Videnskabsfolk , " fandt forskerne , at " bære graduerede kompressionsstrømper i løbet af en 10- km koersel synes at reducere forsinket debut muskelømhed efter træning i rekreativt aktive mænd . " De kunne ikke finde en fordel for mænd , der gjorde kun korte sprints .

Advarsel

Hvis du ikke forstår den måde, kompressionsstrømper arbejde , kan du tror , de er for stramme og ikke bære dem . Kontakt en læge før træffer beslutningen om at stoppe brugen af kompressionsstrømper .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------