Position: sygdoms > kræft >

hvad er lcd spinal foryngelse ?

   Det anslås, at 80 procent af amerikanerne lider af rygproblemer . Kirurgi , injektioner og smertestillende medicin er ofte brugt til behandling af smerte , men en ny behandling kaldet LCD Spinal Foryngelse har ramt markedet og kan tjene som et alternativ for de syge

Du skal bruge:
Bad Eye Sight

Betydning


Ifølge ACA , bruger amerikanerne omkring 50 milliarder dollars årligt på rygsmerter behandling . For dem , der lider af udstående skiver, nakke -og rygsmerter , iskias og andre alvorlige ryg problemer , har behandlinger oftentimes en lille chance for at arbejde eller kræver hyppige doser .

Identifikation


LCD Spinal Foryngelse er formuleret til at ende afhængighed af smertestillende medicin , injektioner og operationer . Det er en FDA-godkendt behandling , der fungerer som en distraktion for nederste del af ryggen eller nakken , og skaber en suge aktion inde i disken .

Funktion


Undertrykket effekt skabt hævder at trække gled materialet tilbage i disken , mens fugtgivende og helende disken reabsorbing næringsstoffer og ilt tilbage i disken .

Fordele

LCD terapi er fuldstændig non-invasive , ikke-kirurgiske og stoffri alternativ for dem, der lider af alvorlige nakke og ryg problemer .

Overvejelser

Der er mange procedurer , der hævder at have de samme fordele som LCD Spinal foryngelse . Forskellige klinikker tilbyder forskellige muligheder , så det er klogt at lave noget research og snak med din læge . Ifølge en ledende spinal foryngelse site , for at opnå de bedste resultater er det afgørende at vælge en klinik med Dynamic Motion X-Ray og funktionsbeskrivelse Undersøgelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------