Position: sygdoms > kræft >

hvad er livmoderhalsen mediale gren rhizotomy ?

   Cervikal mediale gren rhizotomy er en behandling til folk, der har facet fælles syndrom i halshvirvelsøjlen , eller nakken . Syndromet , som også ofte påvirker nederste del af ryggen , er ofte forårsaget af skade eller aldrende

Du skal bruge: .
dårlige øje Sight nu!

facetled

Hver ryghvirvel af halsen og ryggen har et par facetled , der forbinder knoglerne sammen . Facet fælles syndrom er betændelse og smerter i facetled .

Medial Branch nerver

En medial gren nerve kontroller sensation til en facet fælles . Medial gren nerver er ansvarlige for de smerter , som mennesker med facet fælles syndrom .

Rhizotomy

Radiofrekvensablation rhizotomy , eller RF neurotomy , er en procedure, hvor en læge bruger en nål-lignende sonde til at brænde ( ætse ) en mediale nerve rod med en elektrisk strøm for at blokere smertesignaler i at nå hjernen .

Resumé

En livmoderhalskræft mediale gren rhizotomy indebærer netop at brænde en medial gren nerve i nakken , der er årsag facet ledsmerter . Ifølge den SpineUniverse hjemmeside , er proceduren typisk udført på patienter , der har haft flere injektioner af steroider medicin i de angrebne led , som hjælper lokalisere kilden til smerten .

Variation

SpineUniverse rapporterer, at en variation af livmoderhalskræft mediale gren rhizotomy bruger en teknologi kaldet pulserende radiofrequency at bedøve nerven i stedet brænde det , men det kan ikke vare så længe .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------