Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan finde den bedste navlestrengen stamcellebanker

   Navlestrengen stamcellebanker er ligesom at have en moderne forsikring på dit barn og din familie . En navlestrengen stamcelle-og banker, der gemmer dem er en moderne vidunder . Selv om stamceller er unikke , kan en lagret stamceller være en livredder til din baby , du , en bedsteforælder og andre umiddelbare forhold i din familie . Men der er visse ting at kigge på, når lokalisere de bedste navlestrengen stamcellebank
1
Find Navlestrengen stamcellebanker , der er FDA ( Food and Drug Administration ) er registreret og aabb ( American Association of Blood Banks ) akkrediteret . Ligesom noget særligt procedurer, der er denne nye og banebrydende , bør de have nogle reguleringsorgan og planlæggende organ til at forvalte faciliteter som disse .
2 .
Få din kredit i orden. De fleste navlestrengen stamcellebanker køre kredit kontrol . Især dem , der yder støtte til navlestrengen stamceller storage og i lange perioder af gangen.

3 .
Sørg det årlige opbevaring gebyr herunder den oprindelige indsamling gebyret er godt inden for dit budget-endda givet finansiering mulighed.
4 .
Se efter navlestrengen stamcellebanker med 24 timers kundeservice . Skulle du løbe ind i medicinske nødsituationer, der kræver weekend koordinering og afprøvning , skal du sørge stamcellebank kan støtte disse opkald 24 timer i døgnet, syv dage om ugen .
5 .

overveje omkostningseffektive og navlestrengen stamcellebank placering . Nogle af de billigere stamcellebanker er placeret på steder som Utah , men du kan pådrage sig en leverance vente eller ekstra gebyrer , hvis du ikke er i nærheden af navlestrengen lageret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------