Position: sygdoms > kræft >

kan du have LASIK øje kirurgi, hvis du har en tynd nethinden ?

   LASIK operation bruger en laser på den forreste del af øjet til at korrigere en persons vision , så han eller hun kan se uden brug af briller eller kontakter . Det gør den ved at omforme hornhinden . Laseren bruges ikke på nethinden , som er i den bageste del af øjet

Cornea


Hornhinden er den klare del af den forreste del af øjet . Det , sammen med linsen i øjet , bøjer lyset fra verden , så det er fokuseret på nethinden bagest i øjet .

brydningsfejl


Refractive fejl opstår , når hornhinden ikke ordentligt bøje lyset , så det falder på nethinden . Hvis hornhinden bøjer lyset for meget , dette resulterer i nærsynethed . Hvis det ikke bøjer let nok , dette resulterer i langsynethed . Begge disse kan korrigeres ved LASIK .

LASIK Surgery


LASIK korrigerer brydningsfejl ved hjælp af en laser til at fjerne væv fra hornhinden , omforme den, så lyset fra verden er bøjet korrekt at lande på nethinden bagsiden af øjet .

LASIK og Thin hornhinder

Hornhinden mister væv i LASIK operation . Jo højere recept , jo mere væv , der skal fjernes . Dette er ofte umuligt at gøre-med meget nærsynet recepter især-hvis hornhinden er tyndere end gennemsnittet. I disse tilfælde er der simpelthen ikke nok væv til at fjerne til fuldt ud at korrigere synet .

LASIK og Thin nethinder

Den LASIK laser bruges kun på hornhinden og ikke indebærer nethinden . I meget sjældne tilfælde , anvendt sugekoppen på øjet , før laseren har forårsaget en retinaløsning i dem med tynde nethinder , der allerede har risiko for løsrivelse . Nogle læger kan være mere komfortabel med en alternativ procedurer såsom Lasek eller PRK , der ikke involverer suge ringen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------