Position: sygdoms > kræft >

navlebrok mesh problemer

   En navlebrok er en svaghed i maveslimhinden , som er kendetegnet ved en hævelse omkring navlen , som væv trænge igennem , ifølge MedLinePlus . Hos børn kan det reparere sig selv med tre eller fire år . Hvis det ikke gør det , er kirurgi angivet . Det er relativt almindeligt blandt voksne, primært i overvægtige personer og hos kvinder efter graviditet

Kirurgi


Kirurgi at reparere en navlebrok sker ofte på en ambulant basis. I mange tilfælde er en maske , der anvendes til at dække åbningen i maven foring . MedLinePlus , at dette er en accepteret og sikker procedure for reparation denne form for en brok . Masken er isat, og syet til de tilstødende væv . Til sidst , i vævet heler over masken , og det bliver en integreret del af kroppen , aldrig behøver at blive fjernet .

problemer og risici


Mens MedLinePlus , at dette er den generelt accepteret procedure , der er nogle risici bruge maske . Flere fabrikanter fremstiller masker for den slags operationer . Derfor er det lægen skal forstå fysiologi patienten og vide detaljer om tilgængelige mesh produkter for at sikre en passende produkt, der benyttes . I sjældne tilfælde kan mesh forårsage abdominale hævelse og smerte .

Pre-Opt


En fysisk undersøgelse vil afgøre, om det brok er lille nok til at blive repareret ved hjælp af lokalbedøvelse , eller hvis brok er stor nok til at berettige fuld bedøvelsesmiddel . Narkoselægen vil gennemgå med patienten deres sygehistorie og nuværende sundhed , ifølge MedLinePlus , med henblik på at sikre korrekt og sikker anæstesi brug . Han kan bede patienten om ikke at spise eller drikke i seks timer før proceduren. Lægen kan bede om, at patienten ophører med enhver brug af aspirin , anti-inflammatoriske eller blodfortyndende medicin 03:58 dage før indgrebet .

Post-Opt

Kirurgi vil sandsynligvis ske på en ambulant basis. Patienten vil blive frigivet , når vitale tegn er gode og sundhed anses for stabil . Lægen vil lære patienten , hvordan man passer snit område i hjemmet, i henhold til MedLinePlus . Hvis rødme , hævelse , uberettigede eller usædvanlig smerte , blødning eller feber opstår, bør lægen kontaktes med det samme .

Prognose

Meget få umbilical brok igen efter operationen . Forekomster , som kan forårsage opståen til at være mere sandsynligt indeholde en meget stor brok , kirurgi ske uden maske eller operation udført på et barn yngre end tre år gammel , ifølge MedLinePlus . Mens bivirkninger kan forekomme med en maskestørrelse , operationsstuer er mere vellykket , når du bruger maske , end når de udføres uden.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------