Position: sygdoms > kræft >

restitutionstid & ortopædiske standarder for en rotator manchet kirurgi

   Rotator manchet kirurgi er gjort for at reparere iturevne eller beskadigede væv i skulderen . Afhængigt af alvorligheden af den skade , de fleste patienter er i stand til at genoptage daglige aktiviteter efter flere måneder

Anatomi


Den rotator cuff består af muskler og sener , der forbinder humerus , eller arm ben , til skulderen . Disse væv skabe stabilitet i det fælles og give mulighed for en bred vifte af bevægelse .

Skade


Rotator cuff skader kan variere fra irritation eller tendinitis til rives over muskler eller sener i skulderen . Disse skader kan skyldes gentagne stress , traumer eller normalt slid og ælde .

artroskop


Før operationen vil en læge bruger en artroskop , et lille kamera , for at kontrollere tilstanden af skulderen . Kameraet vil blive indsat ved hjælp af en gennem et lille hul kirurgen gør i skulderen . Når den artroskop er på plads , kirurgen kan fastsætte beskadiget væv eller tage ud ben Sporer .

Fixing A Tear

Den operation for at fastsætte en tåre i rotator manchet kan udføres på to måder . Kirurger kan bruge artroskop og stikke yderligere huller i skulderen , så instrumenter til at nå rotator cuff . Kirurger kan også vælge en åben reparation , hvor en en-tommer til 4-tommer snit er lavet .

Prognose

Efter operationen , vil patienten skulle bære en slynge i en til seks uger . Fysioterapi vil være nødvendig for at genvinde styrke og vifte af bevægelse . Men , kirurgi er normalt meget god til at fastsætte og lindre smerten af en rotator manchet skade . Efter cirka tre til seks måneder , kan de fleste patienter vender tilbage til normale aktiviteter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------