Position: sygdoms > kræft >

sundhedsmæssige risici med tatovering malkestalde

   Du skal vide, de potentielle sundhedsmæssige risici forbundet med tatoveringer . Disse spænder fra eksponering for sygdomme og infektioner forårsaget af uhygiejniske praksis for allergiske reaktioner over for farvestoffer og pigmenter . Tatovering kan også forværre nogle af de eksisterende helbredsproblemer. Du kan undgå disse risici ved at søge bistand fra en veldrevet tatovering malkestald og en ansvarlig tatovør .

infektion og sygdom


Vær opmærksom på tatovør 's og tatovering stuen 's hygiejne . Den risiko, der oftest diskuteres er den procedure, potentiale til at sprede staph og andre typer af bakterier på usteriliseret nåle , der kan forårsage hudinfektioner . Denne praksis kan også overføre blodbårne infektioner , såsom HIV , hepatitis , stivkrampe og tuberkulose , US Food and Drug Administration ( FDA ) rapporter .

Begrebet " nåle " er misvisende , men fordi tatoveringer gennemføres med brug , ikke nåle , men stifter , at skubbe-ikke injicere-blækket ind i huden , i henhold til Michigan State University hjemmeside . Dette faktum kan reducere risikoen for hiv-smitte , fordi HIV dør hurtigt, når det udsættes for luft , blæk og sæbe , der bruges til at rense tatoveringen .

Reaktioner til farvestoffer og pigmenter


Kend de mulige bivirkninger af tatovering blæk på hud , som du kan drøfte med tatovør . FDA siger, at der er mere end 50 typer af tatovering farvestoffer , og at bivirkninger ved farvestoffer er blevet rapporteret , både kort efter proceduren , og i nogle tilfælde år senere . Solen-induceret kløe og betændelse er blevet rapporteret så godt. Nogle bivirkninger kan være forårsaget af allergi over for disse stoffer , både permanente og midlertidige tatoveringer . Som en følge heraf har FDA begyndt at studere de mulige bivirkninger af eksponering for blæk ingredienser . Sit nationale Center for toksikologisk forskning er også at se på , hvordan blæk nedbryde inde i kroppen .

FDA advarer om, at det ikke har godkendt blæk til brug i tatoveringer , og mange af de pigmenter i trykfarver blev udviklet til brug i autolak og tryksværte . Nogle mennesker har rapporteret skalering , hævelse , sår ( små sår ) og lymphocytoma cutis-en hudreaktion , som ligner lymfom , ifølge Dermadoc hjemmeside .

FDA advarede også mod at bruge e-mail -order eller andre gør-det- selv tatovering kits , som indeholder sure ingredienser , der kan irritere huden .

andre hudproblemer


Undersøg din hud for forskellige typer af reaktioner . Tatoveringer, især dem , der indeholder rødt blæk , kan udløse dannelse af bump ( granulomer ) eller rejst ar på hudens overflade ( keloider ) , ifølge en artikel om tatoveringer på Mayo Clinic hjemmeside .

Folk undertiden rapport hævelse og brændende på eller omkring deres tatoveringer efter at have modtaget en magnetisk resonans imaging ( MRI ) test , men det ubehag er normalt ikke alvorlige og ikke længe , sagde FDA .

Bureauet har ikke godkendt henna for tatoveringer , rådgive , at det kun bør anvendes som en hårfarve .

Nogle mennesker med psoriasis ( en autoimmun sygdom, der forårsager rejst , skællende pletter på huden) har rapporteret , at deres betingelser undertiden forværret , efter at de har modtaget en tatovering , ifølge National Psoriasis Foundation's hjemmeside.

Forebyggelse

Sørg for tatovering stuen du bruger tager hygiejne forholdsregler for at beskytte dig . For eksempel , rådgiver Mayo Clinic potentielle kunder til at tjekke med den lokale eller en tropemediciner at finde ud af , hvad licenser hæderlige tatovering virksomheder bør have , og hvilke regler de skal følge . Kigge efter en med et godt ry , ser rene og har veluddannet personale .

Oprettelsen bør bruge en autoklave ( varme sterilisation enhed ) til at sterilisere alle genbrugelige udstyr .

Sørg for , at tatovør bærer handsker , og tager nåle ( pins ) fra en frisk , forseglet pakke og bruger friske partier af pigment , bakker og containere til din procedure .

tatovør skal enten undlade at røre noget der ikke er involveret i tatovering processen ( telefon , kuglepenne osv. ) , indtil proceduren er afsluttet eller bør ændre handsker umiddelbart efter at gøre det for at forhindre forurening fra andre kilder , i henhold til Michigan State University hjemmeside .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------