Position: sygdoms > kræft >

Hvad er Port udskiftning kirurgi i skødet band kirurgi ?

   Under skød band kirurgi , er en silikone bånd placeret omkring maven til at begrænse mængden af mad patienten kan spise . Læger stramme bandet efter behov efter operationen ved at indsprøjte det med saltvand via en havn , der ligger under huden

Den Lap Band Havn


Kirurger normalt sted skødet band havnen i maven . Nogle gange lægger de den tættere på skulderen . Havnen kan være synlige under huden , og det kan mærkes med fingrene .

Årsager til Port erstatning


I omkring to procent af alle patienter , ifølge Dr. Terry Simpson , skød bandet havnen flips , hvilket gør det umuligt at injicere væske for at stramme båndet . Nogle gange kan en lækage udvikler sig i skødet bandet havnen , så bandet ikke besidder væske .

Diagnosticering af problemet


Læger opdager en spejlvendt havn , når de forbereder sig på at injicere væske ind i bandet . Læger har mistanke om en lækage , når en patient oplever ikke nogen begrænsning efter et fyld . Læger normalt for X-stråler for at bekræfte diagnosen.

Havn erstatning

Kirurger normalt erstatte en lap band port ved laparoskopisk kirurgi . Kirurgi er gjort under generel anæstesi . Patienter som regel vender hjem samme dag .

Forebyggelse /Solution

Desværre er der ikke meget , der kan gøres for at forhindre, at havnen fra flipping . Brug den korrekte type nål til fylder kan mindske risikoen for utætheder i havnen , men nogle gange de forekommer alligevel .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------