Position: sygdoms > kræft >

brystrekonstruktion procedurer

   Desværre er der mange kvinder er udsat for brystkræft uden ordentlig information om deres brystrekonstruktion muligheder . Forstå disse muligheder , selv for kvinder , der beslutter mod brystrekonstruktion , tilbyder en øget følelse af kontrol og trivsel i brystkræftpatienter . Heldigvis er gravid rekonstruktive teknikker hele tiden bliver bedre at tilbyde en voksende vifte af muligheder for at brystkræftpatienter

Implant Baseret


brystrekonstruktion ved hjælp af brystimplantater er den enkleste brystrekonstruktion procedure til rådighed . Det tilbyder patienterne mindre sygehus tid og en lettere opsving end optioner ved at bruge kroppens egne væv .

TRAM Flap


TRAM flap brystrekonstruktion bruger patientens eget væv til at skabe en ny , blød , naturligt udseende bryst højen . De podede væv , som regel taget fra underlivet , er tunnelforbindelsen under huden til brystet område med blodet kilde intakt . Nogle abdominal styrke kan blive ofret med denne indstilling .

Diep Flap


Diep klap er en mikrokirurgi teknik svarende til den TRAM flap . I stedet for tunneling er imidlertid ved podning væv fjernes og påsættes igen til blodet kilde ved brystet site . Abdominal styrke er mindre påvirket med denne indstilling .

Nippel og areola Genopbygning

Det sidste trin i alle brystrekonstruktion teknikker , kan brystvorten og areola rekonstrueres ved hjælp af tatovering eller væv podet fra andre dele af kroppen .

Forsikring Dækning

I henhold til loven skal enhver forsikring , der dækker mastektomi også dækker brystrekonstruktion . Det gælder ikke kun genopbygning af kræft-ramte bryst , men forbedring af det andet bryst for at genskabe symmetri .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------