Position: sygdoms > kræft >

hvordan du forbereder dit barn til hjertekirurgi

  Medfødte hjertefejl er toppen form af fødselsskade . 9 ud af 1. 000 nyfødte vil blive født med en slags deformitet af hjertet . Nogle af disse fejl er mindre , kræver lidt at ingen behandling . Nogle kræver enkle procedurer og /eller igangværende medicinsk overvågning . Men desværre vil andre defekter kræve åben hjerteoperation på et tidspunkt i barndommen .
Heart kirurgi er ikke noget, som du typisk ville tænke på for et barn . En midaldrende person med hjerteproblemer , måske . En lillebitte bundt af glæde eller en spunky lille barn , ikke så meget . Så da jeg fik den skræmmende nyhed , at mit barn brug for sådan en alvorlig operation , blev jeg overvældet med en strøm af følelser : ødelæggelser , frygt , angst , forvirring , depression og endda vrede . Alle disse følelser blev kastet til vejkanten , da jeg kiggede på min lille engel og indså , at jeg en eller anden måde er nødvendig for at bryde nyheder til ham .
Hvis du har fundet dig selv i en lignende situation , er dette en liste over nogle enkle trin , der vil hjælpe dig med at forberede dit barn til hjerteoperation .

Du skal bruge:
Courage
. Internetadgang .


1 .

Spørg Hospital for Hjælp
Mange sygehuse har brochurer og /eller oplysninger om de bedste måder at forberede dit barn til operation . Nogle har endda afdelinger , der er specialiserede i at hjælpe dig med at forberede dit barn til operation . Det ville ikke skade at se , hvilke tjenester og /eller oplysninger tilbydes af din hospitalet . Bede dem om en grundig forklaring på, hvad du skal forvente før, under og efter dit barns operation .
2 .
Find Andre Hjælp
Der er mange store ressourcer derude til formål at hjælpe dig med at forberede dit barn til kirurgi og /eller et hospital ophold . Der er bøger og legetøj , som du kan finde med en simpel søgning på internettet . Der er snesevis , hvis ikke hundredvis af muligheder derude .
3 .
Sæt dit spil ansigt på
Så hårdt som det kan være , når du præsenterer nyheden til dit barn , du er nødt til at bevare roen . En af dine største kampe vil vise en stærk og positiv facade foran dit barn . Bare husk , at dit barn kommer til at foderet ud af dine reaktioner . Hvis du viser dem, at du er bange , vil dit barn sandsynligvis blive forskrækket. På den anden side , hvis du er afslappet , kan dit barn være mere modtagelig og mindre frygtsomme .

4 .
Break the News
Forklar hvad der skal ske , og hvorfor . Skal du tydeligt og ærlig . Det vil ikke hjælpe senere , hvis man nedtoner det nu . De kommer til at lære sandheden hurtigt nok , så du kan lige så godt lade dem vide, hvad de kan forvente . Hvordan du forklare det for dem, vil afhænge af dit barns alder og evne til at forstå , hvad du fortæller dem . Et lille barn har brug for en simpel forklaring med meget få detaljer , men en ældre barn kan blive fortalt præcis, hvad der vil ske. Kun du kan vide, hvor meget dit barn kan forstå .
5 .
Rally Support
Tal med din familie , venner og din kirke før tid . Må ikke være bange for at bede om deres hjælp . De fleste mennesker ønsker at hjælpe , men ved ikke hvad de skal gøre . Sørge for dem at besøge eller få en speciel overraskelse , mens dit barn er på hospitalet .
6 .

Pack Sygehus Bag
Lad dit barn til at deltage i pakke deres taske . Lad dem udvælge deres yndlingslegetøj , nogle bøger og masser af deres yndlingsfilm . Aktiviteter, der kan gøres , mens dit barn sidder stadig vil være nyttigt , når deres mobilitet er begrænset .

gode råd og advarsler


 • Mens du bør være ærlig over for dit barn , ville jeg være forsigtig , når man taler om risikoen ved operationen . Du ønsker ikke dit barn at være bange for hospitalet , når det er tid til at checke ind til operation .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------