Position: sygdoms > kræft >

hvordan man bruger skødet bandet pars flaccida teknik

  LAP-BAND kirurgi er ved at blive et populært alternativ til gastric bypass og andre invasive teknikker til vægttab . De mest almindelige LAP-BAND procedure kaldes pars flaccida teknik , som er dette navn, fordi den oprindelige snit lægges på pars flaccida område af omentum . Et band er placeret rundt om indgangen til maven og en ballon bruges til at stramme og mindske mængden af mad i maven kan holde
. 1 .
Placer patienten . Patienten ligger på ryggen med benene spredt . Lægen står mellem benene med det kirurgiske team omkring ham . Seks trocars , sylespidse hulaksel slutter i tre-sidede punkter indsættes i maven området for at hjælpe med placeringen af LAP-BAND system .
2 .
Begynd første indsnit . En ballon er sat ind i maven og pumpes op med saltvand , som skaber en bule i maven og gør det muligt for kirurgen at afgøre, hvor den indledende snit . Et snit er lavet i nærheden af mindre krumning i maven hyppigst nær pars flaccida af omentum . Den mindste krumning i maven er udsat for, og et snit er lavet så tæt som muligt på mavens væg og store nok til at passe mavens bandet .

3 .
Fortsæt sekundære indsnit . Et andet vindue er oprettet i nærheden mavens fundus mellem milt og esophagous . En Endograsp Roticulator er indført ved en øvre trokar og anbringes i retrogastric tunnelen . Instrumentets koagulere krog griber mellemgulvet .
4 .
Indfør LAP-BAND . Brug en anden af de øverste trocars er LAP-BAND indført og ved hjælp af Roticulator , placeret rundt om maven på samme niveau som i det oprindelige snit . Slangen er sløjfes omkring maven , indtil den når låse området i bandet . Et særligt værktøj derefter bruges til at stramme båndet rundt om maven og låst i position . Bandet er så kalibreret til en bestemt bredde ved hjælp af en vedhæftet ballon , der er fyldt med saltvand .
5 .

oprette en Access -port . Havne i LAP-BAND er fjernet og røret er tilsluttet til injektion reservoir. Reservoiret er syet til væggen i maven . Post-kirurgi , kan LAP-BAND justeres ved hjælp af denne tube , som ophæver behovet for mere invasiv kirurgi for justeringer .

gode råd og advarsler


 • Denne procedure bør kun forsøges af en medicinsk uddannet i en ordentlig hospital eller en klinik indstilling .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------