Position: sygdoms > kræft >

hvordan man har kosmetisk kirurgi eller en kosmetisk makeover

   Plastikkirurger er kommet op med nogle gode måder for dig at få kosmetisk kirurgi eller en kosmetisk makeover . Kosmetisk kirurgi og makeovers er ikke kun for de rige og berømte Hollywood crowd længere . Læger har gjort disse procedurer mere overkommelige og mindre invasive . Så nu alle fra teenagepiger til erhvervsfolk får kosmetisk kirurgi eller makeovers at forsøge at forbedre deres udseende . Her er nogle tips om hvordan man får kosmetisk kirurgi eller en kosmetisk makeover
1 .
Vær klar i dit sind om, hvorfor du vil have kosmetisk kirurgi eller en kosmetisk makeover . Tal med nære venner og familie for at se, hvordan de mener om idéen . De kan være i stand til at tale dig ud af en dårlig idé . De vil være din støtte gruppe , og du vil få lyst deres godkendelse efter alt er sagt og gjort .
2 .
Tal med flere læger , der udfører kosmetisk kirurgi og makeovers at få deres meninger og udforske dine muligheder . Tage noter under disse konsultationer til fremtidig brug . Spørge, hvordan invasive procedurer er , og hvor meget de koster . Prøv at forhandle priser og gebyrer . Spørg lægerne , hvis de er villige til at arrangere finansiering , hvis det er nødvendigt.

3 .
Hvis du vælger at have kosmetisk kirurgi eller en kosmetisk makeover , overveje at prioritere procedurerne, hvis det er muligt. Du kan planlægge at starte med en procedure , der er den mindst invasive og gå derfra . Et eksempel på en ikke-invasiv kosmetisk makeover ville være at få Botox indsprøjtninger for at minimere rynker i ansigtet. Disse injektioner er meget mere overkommelige end ansigtsløftning operationer , som koster et gennemsnit på $ 10. 000. 00 . Disse er blot nogle få ideer til at hjælpe dig med at beslutte at få en kosmetisk operation eller en kosmetisk makeover .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------