Position: sygdoms > kræft >

kirurgiske hæfteklammer vs kirurgiske bomuld

   Kirurgisk hæfteklammer og kirurgisk bomuld er materialer , der anvendes af medicinske fagfolk til sårbehandling . Ifølge den Gale Encyclopedia of Surgery : A Guide for patienter og pårørende , kirurgisk bomuld , der ofte omtales som gaze er et af flere materialer , der anvendes som en bandage om dressing sår eller kirurgiske incisioner . Kirurgiske hæfteklammer er et materiale , der specifikt anvendes til at lukke et snit af en kirurg

funktioner


Ifølge Encyclopedia . com , kirurgiske hæfteklammer er typisk lavet af rustfrit stål eller titanium . Kirurgisk bomuld eller gaze er vævet stof af vandsugende vat .

Funktion


Kirurgiske hæfteklammer bruges oftest til at lukke flænger i hovedbunden eller at lukke de ydre lag af huden i ortopædiske procedurer i henhold til Encyclopedia. com .
Gale Encyclopedia of Surgery : A Guide for patienter og pårørende siger kirurgisk bomuld eller gaze bruges til at " pakke sår , og også for debridering og fugtspredende "

Forebyggelse /Solution


Gaze forebygger sygdom organismer i at komme ind en . sår , mens du holder fugt tæt på huden . Denne fugtige miljø er vel at bidrage til at fremskynde helbredelse en snit .
Staples anvendes , fordi de er mindre tilbøjelige til at forårsage infektioner end suturer , og de også tage mindre tid til at bruge .

Risici

Kirurgiske hæfteklammer kan efterlade ar , når kanterne af såret eller indsnit ikke har blevet justeret .
Smitte kan opstå, hvis det kirurgiske bomuld ikke er korrekt passet .

Fordele

Både kirurgiske bomuld og kirurgiske hæfteklammer er designet til at sænke risikoen for infektion , ardannelse , og undgå smerte eller ubehag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------