Position: sygdoms > kræft >

komplikationer af PRK laser øje kirurgi

   Fotorefraktive keratectomy eller PRK var den første laser kirurgi bruges til at korrigere brydningsindeks fejl . I modsætning til LASIK , hvor kirurgen skaber en flap af hornhindens epitel , kirurgen fjerner epitelvæv helt derefter går på at omforme de indre lag af hornhinden med laser i PRK . Som med alle kirurgiske procedurer , er der nogle potentielle komplikationer med PRK procedure

Overcorrection eller Undercorrection


Med alle lasersynskorrigering procedurer , der er en risiko for under- eller overcorrection , men kan en touch- up procedure ofte skal udføres efter vision stabiliserer i 3 til 6 måneder eller patienten kan udstyres med enten kontaktlinser eller briller for at opnå optimal udsyn .

Længere helingsperioden


Fordi en betydelig mængde af det epitelial lag af hornhinden fjernes i løbet af PRK procedure , tager det længere tid for disse celler til regrow ; i denne tid , kan patienten føler en vis smerte og ubehag i øjet i op til 7 dage efter proceduren og kan bære en bandage kontaktlinse til at lindre ubehaget .

tørre øjne


under tørre øjne før proceduren kan forårsage nogen til at være uegnede til operation , fordi ofte øjnene er tørre efter alle laser vision korrektion kirurgi , anvendelse af kunstige tårer kan bidrage til at lette ubehag som øjet heler .

genskin og glorier

Efter PRK , kan patienten opleve blænding , glorier omkring lys og følsomhed over for lys , og i de fleste tilfælde , at forbedre disse klager over tid , men kan kræve en yderligere procedure eller briller til at korrigere klagen <. h2 > Infektion Infektion er en sjælden komplikation for patienter , der har gennemgået PRK . efter operationen , vil kirurgen ordinere antibiotika øjendråber i et par dage i et forsøg på at forhindre en infektion

Corneal Haze

Risikoen for hornhinde tåge er lav hos patienter efter PRK procedurer , men ofte patienten bliver nødt til at tage en anti-inflammatorisk drop i op til 6 måneder efter indgrebet for at undgå denne komplikation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------