Position: sygdoms > kræft >

laser tatovering kirurgi

   Tatoveringer er ikke længere tabu i betragtning af at over 10 millioner amerikanere har dem . Mange mennesker i sidste ende fortryder permanent, deres krop kunst . Laser tatovering kirurgi er en mulighed for dem , der ønsker at fjerne deres tatoveringer

Historie


I fortiden , tatovering fjernelse krævede mere invasive kirurgiske metoder , der resulterede i store ar . Laserkirurgi , dog er produktet af de seneste medicinske fremskridt . Det er meget mere effektive end tidligere metoder og efterlader langt mindre ardannelse .

Funktion


Laser tatovering kirurgi bruger laserstråler til at bryde tatovering blæk i bittesmå stykker . Disse stykker er derefter yderligere opdelt og fjernes af kroppen .

Tidsramme


Hver udsendelse session tager normalt flere minutter , men kan tage længere tid , afhængigt af størrelse, farve og kvalitet af tatoveringen . Flere fjernelse sessioner er nødvendigt efterfulgt af et par dage i bedring efter hver session . En fire til otte uger periode er behov for mellem procedurer.

Advarsel

De risici , der følger med laser tatovering kirurgi inkludere lette afskalning af huden , midlertidig misfarvning af tatoveringen området og en meget lille chance for nogle ar .

Overvejelser

Det er vigtigt at forstå, at ikke alle tatoveringer kan fjernes fuldstændigt . Ny tatoveringer , såvel som dem, der er placeret på folk med mørkere hud eller placeret i områder med lille kropsfedt , er meget sværere at fjerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------