Position: sygdoms > kræft >

microdiscectomy procedurer

  

Introduktion


Mange mennesker oplever problemer med ryggen . Lige fra ubetydelige til livet ændre , rygsmerter er den næsthyppigste årsag til besøg på lægens kontor . Så mange som 80 procent af befolkningen vil opleve rygsmerter på et tidspunkt , ifølge den amerikanske Kiropraktorforening . Diskusprolaps diske er en af de mange lidelser , for hvilke patienter søger behandling . Microdisectomy er en kirurgisk procedure for at rette dette problem .

Årsager til Kirurgi


Diskene i ryggen fungere som støddæmpere , at afbøde ryghvirvler din rygsøjlen . Over tid kan disse diske bliver komprimeret , beskadiget og i sidste ende diskusprolaps . En diskusprolaps får diskens bløde indvendige dele til at skubbe gennem væggen af disken , og tryk langs nerverne i rygsøjlen . Når dette sker , resulterer det i smerte for din ryg og kan også påvirke dine ben . Denne betingelse er også kendt som iskias . Årsagerne til brok er mange og omfatter alder , stress og skader fra langvarige stamme eller skurrende virkning .

Proceduren


Hvis du er diagnosticeret med en diskusprolaps disk , kan din læge anbefale , at du taler med en neurokirurg om en microdisectomy procedure . Neurokirurgen vil undersøge dig for at afgøre, om indgrebet er nødvendigt . Hvis det er fastslået, at en microdisectomy procedure er nødvendig , vil den neurokirurgen bruge diagnostiske tests , såsom en CT- scanning eller MRI at bestemme omfanget af de skader de berørte disken har gennemgået .

Selvom det er en kirurgisk procedure , microdisectomy er relativt noninvasive og kunne afsluttes på mindre end to timer. Under generel anæstesi , er et lille snit længere end 2 inches i ryggen i nærheden af disken . Hud og muskulatur er tilbagetrukket fra området , og en knogle maskinen bruges til at fjerne lamina og beskyttende beklædning , der dækker denne disk . Dette udsætter dura og nerve , der er komprimeret med brok . Når nerven er flyttet , vil en del af diskusprolaps disken fjernes gennem snit . Hvis det er fast besluttet på , at fremtidige brok kan opstå i den resterende del , vil hele disken blive fjernet . Efter det berørte område er fjernet , vil neurokirurgen lukke området op ved hjælp af suturmateriale , der opløses med tiden .

Afslutning af patienten sker normalt 2-3 dage efter en microdisectomy procedure . De fleste microdisectomy patienter er i stand til at gå med minimal smerte dagen efter operationen . Walking efter operation er vigtigt at forhindre dannelsen af blodpropper i benene . Det begrænser også mængden af hævelse og væske oprustning i underekstremiteterne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------