Position: sygdoms > kræft >

problemer efter kataraktoperation

   Selv om langt størstedelen af operationer udført for at behandle grå stær er en succes , er der et par mindre problemer , der kan være forårsaget af kirurgi og behandles let . Der er også en relativt få store problemer , der kan følge grå stær operation, der kan kræve en anden kirurgisk procedure, der skal korrigeres helt

Cataract Symptomer


kataraktoperation er påkrævet , når den naturlige linse inde i øjet bliver uklar og ikke kirurgisk behandling af grå stær svigter. Grå stær er en række årsager , herunder øjenskader , sygdom , bivirkninger til medicin og den naturlige ældning af øjet .

Surgery


Kirurgi er den mest almindelige og succesrige form for grå stær behandling , viser en succes i omkring 98 % af tilfældene . Under operationen den ramte naturlige linse i øjet fjernes og erstattes af en kunstig linse kaldes en intraokulær linse ( IOC ) , som er normalt lavet af plastic , silikone eller akryl .

mindre problemer


Almindelige mindre problemer efter kataraktoperation omfatter hævelse af hornhinden eller nethinden , en stigning i trykket i øjet og en hængende øjenlåg kendt som ptose . Disse mindre problemer er som regel løses med tilstrækkelig healing tidspunkt, og i nogle tilfælde medicin .

bageste kapsel Opacity

Posterior kapsel opacitet ( PCO ) er en komplikation af kirurgi resulterer i overskyet eller sløret syn . Under kataraktoperation IOC er placeret inden for kapsulære pose, der indeholder det uklare naturlige linse , som er fjernet under det kirurgiske indgreb. En diset membran i kapsulære posen kan undertiden være fanget bag IOC , hvilket resulterer i PCO .

Hazy Vision

Omkring 20 % af patienterne oplever sløret , diset syn efter operationen , som følge af PCO . PCO er normalt behandles med et andet kirurgisk indgreb for at fjerne membranen

forvredet intraokulære linser

Efter operationen en patient kan være i stand til at se kanten af IOC eller udvikle dobbelt syn . dette er resultatet af en forkert placeret eller forvredet IOC . Den kapsulær pose , hvori IOC er placeret ca tykkelsen af et enkelt røde blodlegemer og er let bristede eller brækkede , hvilket resulterer i forkert anbringelse af IOC. Denne kirurgiske komplikation er kendt som Led intraokulære linse .

Zonular Dialyse

Den kapsulær Posen kan også pause på grund af en svaghed i de fibre , der holder posen på plads , denne betingelse er kendt som zonular dialyse og placerer patienten på en større risiko for forvredet intraokulære linse . En anden kirurgisk procedure er normalt kræves for at flytte den kunstige linse og korrigere problemer med synet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------