Position: sygdoms > kræft >

silikone vs saltvand brystimplantater til dimensionering

   . Når det kommer til brystimplantater , spørgsmålet om saltvand vs silikone er et vigtigt at overveje , især når man tager faktorer som dimensionering i betragtning

Hvad Er brystimplantater af silikone


Silikonebrystimplantater , ligesom deres navn antyder , består af en hård ydre silikone gummi skal og er fyldt med silikone gel . Silikonebrystimplantater er nu anses for sikkert til brug hos kvinder over en alder af 22 for augmentation og for kvinder i alle aldre for rekonstruktionskirurgi .

Silikone brystimplantater og størrelsesguide


størrelser og udformninger af silikoneimplantater variere fra producenten , og er ikke indstillelige . Nogle kvinder føler sig dog, at soliditeten i denne type implantat i forhold til saltvand implantater gør op for det faktum, at de ikke kan justeres .

Hvad er saltvand brystimplantater


Saline brystimplantater består af en ydre silikone gummi tanken fyldt med en steril saltvandsopløsning . Fordi saltvand , i modsætning til silikone gel kan sikkert optaget af kroppen i tilfælde af , at et implantat brud , saltvand implantater er den mest udbredte type i USA .

Saline brystimplantater og størrelsesguide

Saline implantater kan nemt justeres ved at kontrollere udfylde niveauer i sterile løsning inden implantatet . Der findes to forskellige typer af saltvand implantater i øjeblikket er godkendt af FDA , og begge versioner har forskellige muligheder for justering af størrelsen .

Ting at overveje

Inden der træffes beslutning om , hvilken type brystimplantat , der er rigtige for dig , skal du sørge at gøre din forskning og tage flere faktorer , herunder den ønskede implantat størrelse og din læges anbefalinger i betragtning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------