Position: sygdoms > kræft >

Hvordan vælger jeg en god plastikkirurg ?

   Plastikkirurgi er en stigende tendens blandt folk , der ønsker at forbedre deres udseende ved undergår en kosmetisk procedure , eller at løse et problem som følge af ulykker gennem rekonstruktionskirurgi . Ingen kirurgi bør tages let , og plastikkirurgi procedurer er ingen undtagelse . Vælge en pålidelig plastik kirurg, som vil passe bedst til dine behov er ofte en vanskelig opgave , men der er ting du kan gøre for at sikre din plastik kirurg er den rigtige for dig
1 .
Find ud af , om kirurgen er bord certificeret fra American Board of Medical Specialties . Bestyrelsen certificering vil bekræfte , at kirurgen har formel uddannelse i plastikkirurgi . Enhver plastikkirurg ikke er certificeret bord bør undgås at være på den sikre side .
2 .
Kig på den foregående arbejde plastikkirurg . De fleste plastikkirurger vil være mere end villig til at vise dig før og efter eksempler på det arbejde , de har gjort i fortiden som et vidnesbyrd om deres dygtighed . Hvis kirurgen nægter at vise dig tidligere arbejde , eller har tidligere arbejdet som ikke ser naturligt eller højre for dig , kigge efter en kirurg andetsteds .

3 .
Kontroller, om der tidligere uredelighed . Dette vil give dig mulighed for at udelukke enhver kirurg , der ikke har en fortid af integritet i sit arbejde . Udelukke enhver kirurg , der har en historie fejlbehandling . Du kan tjekke for fejlbehandling historie ved at gøre en søgning på internettet , men besøger County Courthouse , hvor din kirurg gør forretninger er den mest pålidelige løsning .
4 .
Tjek om plastik kirurg deltager i efteruddannelse . De bedste plastikkirurger vil være forpligtet til at fortsætte deres uddannelse tidligere lægestudiet ved at deltage i nationale møder eller seminarer for at få up-to -date med de nyeste teknikker og praksis på området for plastikkirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------