Position: sygdoms > kræft >

Leg & fødder smerter efter rygkirurgi

   Hvis du er planlagt til at gennemgå en rygoperation , vil din læge diskutere mulige komplikationer af proceduren med dig . De omfatter risiko for infektioner , problemer med anæstesi og spørgsmål , der kan forårsage ben og fødder smerter efter operationen

rygkirurgi

rygkirurgi udføres for at reparere forskellige problemer med ryggen , hvilket kan indebære at fjerne en beskadiget intervertebral disk eller spinal fusion , siger den amerikanske Academy of Ortopædiske Surgeons . Fordi det er en operation , kan der være komplikationer , der forårsager smerte i andre områder .

blodprop

Hvis du har smerter i benene eller fødderne i løbet af de første par uger efter at være undergivet rygkirurgi , kan du have udviklet en blodprop i benet .

Iskias

En af de farer for rygkirurgi er nerveskader . Hvis din iskiasnerven er beskadiget , kan det medføre smerte, der udstråler ned på bagsiden af dit ben hele vejen til din fod .

Behandling

Ifølge National Institutes of Health , kan iskias behandles med smertestillende medicin og injektioner til at reducere betændelse omkring iskiasnerven . En blodprop kan behandles med blodfortyndende medicin som heparin og warfarin .

Overvejelser

Blodpropper kan rejse gennem dine blodårer til dine lunger , hjerne eller hjerte og kan forårsage alvorlige skader på disse organer . Hvis du oplever ben eller fødder smerter efter rygoperation , skal du kontakte din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------